Årets nya julfilmer på Netflix – 10 filmer som maxar julmyset

11 okt, 2021 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
The princess switch 3
Årets julnyheter börjar dyka upp, och nu har även Netflix släppt sin lista på alla årets julfilmer. Bäst av allt? Det är inte långt kvar tills den första släpps!
Annons
TV: Tips på klappar till julklappsspelet – Allt under 100 kr
TV: Tips på klappar till julklappsspelet – Allt under 100 kr

Klassiska familjevänliga julsagor eller lite smålökiga men ändå härliga romcoms – de flesta julfilmer är lättsamma och mysiga, perfekta för en mörka kvällar eller en slö söndag. Snart är det äntligen dags för en massa nya titlar. Här är tio nya julfilmer på Netflix som vi ser extra mycket fram emot i år.

Familjen Claus

1 november

Belgisk barnfilm. Jules tycker inte om julen, men när hans morfar plötsligt blir sjuk får han lära sig mer om familjens magiska arv och inser att det nu hänger på honom att rädda julen.

Annons

Love Hard

5 november

LA-journalisten Natalie (Nina Dobrev) är en hopplös romantiker, men har otur i kärlek. När hon på en dejtingapp träffar en kille från östkusten gör hon en vild chansning och flyger tvärs över kontinenten för att överraska honom.

Father Christmas is Back

7 november

Komedi med John Cleese, Elizabeth Hurley och Kelsey Grammer. Fyra systrar som har svårt att hålla sams firar jul tillsammans i en pampig herrgård och får en chock när deras far plötsligt dyker upp efter att ha lämnat familjen på juldagen många år tidigare. En väl begravd familjehemlighet kommer plötsligt upp till ytan.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

18 november

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Netflix egna julföljetong med Vanessa Hudgens är tillbaka för tredje gången, och även i år spelar Vanessa Hudgens hela tre roller. Drottning Margaret, prinsessan Stacy och Margarets kusin Fiona ger sig ut för att hitta en stulen relik, vilket resulterar i en väldigt oväntad ”switch”.

Annons

A Boy Called Christmas

24 november

A Boy Called Christmas

Brittisk äventyrsfilm om pojken Nikolas som tillsammans med en tam mus och en ren söker efter sin far och hittar alvernas mytomspunna by. I rollerna ser vi bland annat Maggie Smith, Sally Hawkins, Jim Broadbent och Kristen Wiig.

A Castle for Christmas

26 november

Sophie i A Castle for Christmas

Romantisk komedi. En känd amerikansk författare reser till Skottland i hopp om att köpa sig ett slott, men den bistre ägaren vägrar att sälja. Dålig stämning uppstår men det är kanske inte ett långskott att gissa på att kemin ändras?

Annons

Single All The Way

2 december

Single All The Way

Single All The Way är (faktiskt) Netflix första juliga rom-com om ett gaypar. Här spelar man på det klassiska juldilemmat ”Jag har fortfarande inte träffat nån och orkar inte höra frågorna i år igen – kan inte du spela min partner?”.

Nick går med på att spela pojkvän till sin kompis Nick, men när Peter sedan träffar en het tränare, blir saker lite komplicerat. Vågar vi tro på succé för den här filmen?

David and the Elves

6 december

David and the Elves

Polsk familjefilm om pojken David, vars stressade föräldrar har glömt vad julen handlar om. David bestämmer sig för ändra på det, och ger sig ut en magisk resa tillsammans med alven Albert.

Annons

A California Christmas: City Lights

16 december

Callie och Joseph kysser varandra.

I uppföljaren till populära A California Christmas har det gått ett år sedan Callie och Joseph blev ihop och de är lyckligare än någonsin på sin bondgård. Men affärer och familjeangelägenheter tvingar honom tillbaka till stan – och relationen ställs på spel.

100 mil från julen

24 december

Raul och tomten

Spansk romantisk komedi om Raúl som hatar allting med julen, och helst bara skulle vilja fly till en avlägsen ö. Men hans chef har andra planer för honom; istället måste Raúl åka på affärsresa till en stad som fullkomligt älskar julen.

Annons

Foto: Netflix

TV: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin
TV: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin
Annons