Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Nu kan du köpa Julia Roberts "Pretty Woman-klänning"

02 maj, 2017 
AvIda Gustafsson
En närmast exakt kopia på klänningen som Julia Roberts bar i sin roll som Vivian Ward i Pretty Woman finns nu att köpa på nätet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nätbutiken Asos säljer en närmast exakt kopia på den cut out-klänning som Julia Roberts bar i sin roll som Vivien Ward i filmsuccén ”Pretty Woman”. Vem minns inte scenen när hon går in i en lyxbutik på Rodeo Drive i Beverly Hills för att köpa ”något konservativt” att ha på sig, men de snorkiga butiksbiträdena ber henne att lämna butiken. Lite senare i filmen kommer hon tillbaka och får sin hämnd, båda scenerna finns i klippet här nedan:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I ett samarbete med ANNONS Asos säljer nu det brittiska varumärket Hunza G, som också designade originalklänningen för filmen, en kopia på det ikoniska plagget. Hunza G som gjorde sig känd för stretchiga material har återigen använt samma material till den nya klänningen som denna gång säljs i kungsblått, rött eller svart. Plagget säljs som en strandklänning kallas rätt och slätt för: ANNONS Pretty Woman Dress.

Annons

 

Artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Annons