Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Nu kan du köpa Julia Roberts "Pretty Woman-klänning"

En närmast exakt kopia på klänningen som Julia Roberts bar i sin roll som Vivian Ward i Pretty Woman finns nu att köpa på nätet.
02 maj, 2017

Nätbutiken Asos säljer en närmast exakt kopia på den cut out-klänning som Julia Roberts bar i sin roll som Vivien Ward i filmsuccén ”Pretty Woman”. Vem minns inte scenen när hon går in i en lyxbutik på Rodeo Drive i Beverly Hills för att köpa ”något konservativt” att ha på sig, men de snorkiga butiksbiträdena ber henne att lämna butiken. Lite senare i filmen kommer hon tillbaka och får sin hämnd, båda scenerna finns i klippet här nedan:

I ett samarbete med Asos (reklamlänk från Apprl) säljer nu det brittiska varumärket Hunza G, som också designade originalklänningen för filmen, en kopia på det ikoniska plagget. Hunza G som gjorde sig känd för stretchiga material har återigen använt samma material till den nya klänningen som denna gång säljs i kungsblått, rött eller svart. Plagget säljs som en strandklänning kallas rätt och slätt för: Pretty Woman Dress. (reklamlänk från Apprl)

 

Artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: