Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Nu kan du få betalt för att festa – om du är nykter

10 jan, 2020 
AvEmma Castman
Nu kan du få betalt för att festa – om du är nykter
Få betalt för att festa som om det inte finns någon morgondag. Låter det för bra på att vara sant? Det är det inte. Just nu finns nämligen just ett sådant jobb att söka.
Annons

Älskar du att slå klackarna i taket och festa som om det inte vore någon morgondag? Då är det definitivt läge att se hit. Just nu finns det nämligen möjligheten att kamma hem ett riktigt drömjobb – där man får betalt för att vara ute och dansa natten lång.

Det är Gnista Spirits – som nyligen lanserat Sveriges första alkoholfria sprit – som söker efter nya kollegor, och arbetsansökan har de döpt till ”Sober party animal”. Som utvald kandidat förväntas man nämligen att festa alldeles nykter.

Enligt företaget har intresset för jobbannonsen har varit långt över förväntan – men än finns det chans att söka jobbet. Ansökningsprocessen stänger nämligen inte förrän den 29 februari.

Så söker du jobbet

För att vara aktuell jobbet krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet, och den utvalda kandidaten får ta med sig en vän på uppdraget. Ens huvuduppgifter är att festa till solen går upp – med kravet att man är nykter. Behöver törsten släckas gör man det med en cocktail signerad Gnista Spirits, och företaget önskar sedan en ingående rapport om ens upplevelser från den nyktra kvällen.

Annons

Arbetet pågår i två dagar, och ersättningen är satt till 5 000 kronor per dag. Därtill ingår även en tur-och-returresa till Stockholm, en hotellnatt på Downtown Camper, inklusive frukost och middag samt drinkar på den närliggande baren TAK.

Sugen på att veta mer om tjänsten? Här är jobbannonsen i sin helhet.

Foto: TT/Shutterstock

Läs mer:

Annons