Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Nu kan du dela bästishjärta med din hund

13 feb, 2020 
Av
Nu kan du dela bästishjärta med din hund
Att dela bästishjärta med sin BFF är inga konstigheter och vi är många som gjorde det som barn. Men nu kan du dela bästishjärta med din hund. Spana in smycket som släpps lagom till alla hjärtans dag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vänskapssmycken, kärlekssmycken och familjesmycken. Olika slags parsmycken har länge funnits och används flitigt. Ett smycke med sin partners första bokstav ingraverad, sina familjemedlemmars namn hängandes runt halsen eller ett smycke med likadan symbol som sin bästa vän.

Många av oss har säkerligen erfarenhet av att dela bästishjärtan med sin bästa människovän – och nu kan du dela ett bästishjärta med din hund!

Smycke, bästishjärta hund

Matcha smycke med din fyrbenta bästis

Lagom till alla hjärtans dag släpps ett smycke som består av en hundbricka i form av ett brythjärta som du och din pälskling kan dela. Smycket är framtaget av Thernvall Stockholm och Petit banana PR och består av ett hjärta i två delar, där du själv bestämmer vilka bokstäverna som ska graveras på respektive halva. På så vis blir smycket unikt och personligt för att passa just dig och din hund. Med ena hjärthalvan runt din hals och den andra på hundens halsband så kommer ni matcha och visa att just ni är bästa vänner.

Brythjärta, hundhalsband

Lanseras inför alla hjärtans dag

Kollektion Be my Valentine är till för att hussar och mattar ska kunna dela ett bästissmycke med sina hundar. Du kan köpa hjärtat via Thernvall Stockholms Instagram och priset ligger på 550 kronor för ett helt hjärta. Alla smycken är utsågade för hand och gjorda i återvunnet sterling silver. Både gulligt, unikt och klimatsmart!

Foto: Imaxtree, Thernvall Stockholm

LÄS MER:

Ikea lanserar kollektion för katter och hundar

Kändisar som gett sina hundar påhittiga namn

12 stilrena detaljer för dig som har katt eller hund

Studie: Kvinnor sover bättre med en hund än en partner

Annons