Nike x Liberty London – somriga sneakers lagom till midsommar

17 jun, 2016 
AvLisa Arnell
Lagom till midsommar släpper Nike sin nya minikollektion i samarbete med Liberty London – och det är sex riktiga sommarsneakers som ställs ut på hyllorna.
Annons

Tennisspel och grönskande ängsblommor är inspirationen till skokollektionen som fått namnet NikeCourt x Liberty. De sex skomodellerna som prytts med det blommiga motivet är NikeCourt Tennis Classic, Air Zoom Vapor 9,5, Air Max 1, Air Rift, Benassi Slide och Cortez. 

Det exklusiva blomstermönstret är framtaget för hand, har fått namnet Dawn Meadow och är inspirerat av botaniska teckningar ur Liberty Londons arkiv.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen släpps den 16 juni och säljs då exklusivt på Liberty i London och på liberty.co.uk. Från och med den 25 juni släpps den också på nike.com och hos utvalda återförsäljare av Nike Sportswear i Sverige.

Se alla skorna i bildspelet här. Vilken är din favorit?

Ännu mer för sneakersälskare i deras kampanjfilm.

Annons