Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

9 gånger Nicole Kidman burit peruk

22 okt, 2021 
AvMalin Ny
nicole kidman
Kort och lockigt i Lion och långt och böljande i The Undoing. Här är nio gånger Nicole Kidman burit peruk i filmer och tv!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Maid - Allt om Netflix nya serieBrand logo
Det här är Maid - Allt om Netflix nya serie

Skådespelerskan Nicole Kidman är känd för att gå in i sina roller och för många kommer det nog som en överraskning att hon har använt sig av peruker i filmer och program i åratal.

Här är nio gånger Nicole Kidman burit peruk i filmer!

Lion (2016)

lion

I filmen Lion spelade Kidman huvudkaraktärens adoptivmamma, och för rollen hade hon på sig en lockig, orange peruk. När hon gjorde PR för filmen i tv-programmet Graham Norton Show berättade hon att hennes hår, som är lockigt naturligt, har tagit stor skada av att hon stylade det platt som ung.

Annons

– Jag måste säga till alla som har lockigt hår och är unga: Behåll ditt lockiga hår och platta det inte. Efter ett tag får du inte dina lockar tillbaka. Det blir bara som en frissig massa, berättade hon.

The Undoing (2020)

undoing

I serien The Undoing, där hon spelar en kvinna vars man anklagas för att ha mördat en kvinna, går hon tillbaka till den hårlook hon hade på 90-talet, det vill säga rött, böljande svall. Många tittare trodde att det var hennes naturliga hår, men så var alltså inte fallet.

Boy Erased (2018)

boy erased

I Boy Erased spelar hon en mamma som tvingar sin homosexuella son att gå i terapi för att "omvända sig". Hon har på sig en vit peruk för den omtalade rollen.

Annons

How to Talk to Girls at Parties (2017)

peruk

I filmen spelar hon rollen som Queen Boadicea, en punkrockstjärna med mycket smink och en slags peruk i form av en hockeyfrilla.

Destroyer (2018)

destroyer

Kidman spelar en polis som infiltrerar ett gäng i Destroyer, och i filmen, där hon knappt går att känna igen, bar hon en hackig peruk.

Annons

BombshelL (2019)

bombshell

För att gå in i karaktären som nyhetsankaret Gretchen Carlson, som avslöjade att det pågick sexuella trakasserier på kanalen Fox, hade hon på sig en peruk som kostade cirka 80 000 kronor.

Big Little Lies (2017)

big little lies

I Big Little Lies spelar Nicole karaktären Celeste, en fru som lever med en misshandlande make, och bar en jordgubbsblond peruk med lugg till rollen.

Annons

Nine Perfect Strangers (2021)

nine perfect strangers

I årets Nine Perfect Strangers spelar Nicole en rysk kvinna med ett mystiskt förflutet som driver ett wellnessretreat. Förutom att hon har en rysk accent bär hon även en lång, blond peruk.

The Hours (2003)

the hours

I The Hours spelar Kidman författaren Virginia Woolf och har på sig en fejknäsa och peruk. Hon vann en Oscar för rollen.

Foto: TT

Källa: Insider

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons