Naturnära och harmoniskt – så ser hösten ut hos Zara Home

Zara Homes höstkollektion 2018

Hösten är runt hörnet och det innebär att många uppdaterar hemmet därefter. Zara Home är ett av alla varumärken som har släppt sin nya höstkollektion – se alla bilder här.
16 augusti, 2018

Nu längtar vi nästan efter höstens mörka, mysiga kvällar – och alla inredningsnyheter gör ju säsongen än mer välkommen, åtminstone i hemmet. Eller vad sägs om att krypa ner i soffan med mjuka plädar och kuddar i överflöd?

Zara Homes nya kollektion fokuserar i höst på ljusa kulörer, naturliga inslag och en monokrom harmoni i hemmet. Höst- och vinterkollektionen går under namnet The Raw Edit och låter naturmaterialen ta plats. Kollektionen innehåller allt från linne, keramik och trä till glas och stengods.

Nyanserna är jordnära, men kollektionen rymmer även ett antal mönster som kombinerar de olika kulörerna samt bryter av och ger karaktär. Mönstren syns såväl i textilier som i keramik och porslin.

Höstkollektionens former och linjer är överlag enkla, men är samtidigt inte allt för minimalistiska. Kollektionen ser snarare ut att ha fått en liten dos inspiration av den japanska wabi sabi-estetiken, som hyllar det som inte är helt perfekt.

Bland höjdpunkterna i kollektionen finns bland annat ett soffbord i teak, en lampa med fot i glas och skärm i ljust linne samt flertalet olika krukor och vaser i mönstrad keramik.

Zara Homes höst- och vinterkollektion innehåller även stilrent porslin i härliga jordiga toner med matchande glas för att fullända dukningen. Det finns även flätade förvaringskorgar för den som är ute efter att förvara smartare i höst samt inredningsdetaljer till både köket och badrummet.

Läs också:

60 riktigt bra inredningstips

Så hittar du den lantliga inredningsstilen

Inredningsinspo kommer lastad – kolla in all inredning på ELLE.se

Foto: Zara Home

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.