Nu kan du övernatta i Nalle Puhs idylliska trädhus

16 sep, 2021 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Nu kan du prova att leva och bo precis som Nalle Puh. Ja, du läste rätt! Inför den ikoniska Disney-karaktärens 95-årsdag möjliggör Airbnb för fans att testa livet som honungsälskande björn.
Annons
Disneystjärnorna då och nu
Disneystjärnorna då och nu
Nalle Puhs trädhus på Airbnb

De senaste åren har ett flertal mysiga semesterhus från välkända filmer och serier gått att hyra på Airbnb. Vi tänker till exempel på den lyxiga italienska villan med pool som återfinns i den hyllade serien Normala människor, eller Harry Potters idylliska föräldrahem i sydöstra England.

Annons

Nu har ytterligare en bostad från filmens värld äntrat bokningstjänsten. Eller i alla fall nästan. Det rör sig nämligen ett unikt trädhus som omedelbart för tankarna till Nalle Puh och hans Sjumilaskog. Något som bland annat den amerikanska nyhetsplattformen Elite Daily har rapporterat om.

Interiörbild från Nalle Puhs hus på Airbnb
Sovrummet i Nalle Puhs hus på Airbnb

Fira Nalle Puhs födelsedag i Sjumilaskogen

Det är inför Disneykaraktären Nalle Puhs 95-årsdag som boendet går att hyra. Huset ligger i byn Nutley i England, och enligt Elite Daily kommer trädhuset vara tillgänglig för två separata vistelser den 24 september och 25 september.

Annons
Dörren till Nalle Puhs hus på Airbnb

Det detaljrika huset rymmer sammanlagt fyra gäster, och priset per natt är satt till cirka 1 000 kronor.

Uteplatsen vid Nalle Puhs hus på Airbnb

Airbnb-värden heter Kim Raymond, och han arbetar som illustratör för The Walt Disney Company. Han beskriver huset som ett ”fönster in i hans värld”, och berättar att han är väldigt exalterad över att få välkomna familjer till platsen.

Annons

Förutom en övernattning i huset erbjuds gästerna även en guidad tur i Sjumilaskogen, honungsinspirerade måltider samt möjligheten att spela Poohstick, det vill säga det spel som Nalle Puh uppfann och som går ut på att man släpper pinnar i vattnet på en sida av en bro och ser vems pinne som kommer först ut på den andra sidan.

Sugna på att veta mer om det idylliska trädhuset? Spana in annonsen här!

Ps! Glöm inte att coronaviruset fortfarande sprids. Ta ditt ansvar, och läs noga igenom de restriktioner som gäller på platsen du planerar att besöka.

Foto: TT

Annons