Modeparad under prinsessans dop

06 juli, 2015

Elegans och flärd. Naturligtvis var nya prinsessan Charlotte av Englands dop inget annat än tjusigt. Men…hade mamma och moster klätt sig som tvillingar?

På söndagen var det dags för det ståtliga dopet av prinsessan Charlotte i St Mary Magdalene Church i Sandringham. Det blev ett ytterst litet dop med bara 22 gäster närvarande, men inte desto mindre flärdfullt. Själva huvudpersonen bar en klänning som har anor 170 år bakåt i tiden och bars även av storebror prins George vid hans dop. Och George, sötnosen, bar kortbyxor och t-shirt, EXAKT samma kläder som pappa prins William bar första gången han träffade sin lillebror prins Harry. Cirkeln sluten.

Läs även: Kate Middleton gifter sig i Alexander McQueen

Mamma Kate Middleton var såklart flawless som alltid och bar en vit rock från favoritmärket Alexander McQueen och en hatt gjord av modisten Jane Taylor. Och man kan nästan tro att syskonen Kate och Pippa Middleton ringt varandra på morgonen på sant bästis-vis och frågat ”vad ska du ha på dig?”. För Pippa kom klädd i vit hatt från samma modist och i vit klänning från Emilia Wickstead, en look som verkligen påminde om syster Kates. Tjusigt värre!

Kolla in alla ursöta bilderna nedan. 

Familjen på väg till kyrkan. Foto: All over press

Urtjusig rock från Alexander McQueen. Foto: All over press

Lille prins George i samma kläder som pappa en gång burit. Foto: All over press

Foto: All over press

Systern Pippa anländer. Foto: All over press

Pippas klänning bakifrån. Foto: All over press

Syster Pippa och mamma Carole. Foto: All over press

Kate med drottningen. Foto: All over press

Vem är vem!? Foto: All over press