9 minimalistiska vänskapstatueringar för dig och din BFF

9 minimalistiska vänskapstatueringar för dig och din BFF

Sugen på en ny tatuering? Fira vänskapen med din bästa vän, syster eller bror genom att skaffa matchande tatueringar. Här är nio fina vänskapstatueringar att inspireras av.
14 februari, 2018

Vad är bättre än en snygg, minimalistisk tatuering? Två, så klart. Oavsett om du och din bästa vän, syster eller bror vill hylla varandra lite extra, firar Galentine’s Day istället för Valentine’s Day eller vill föreviga ert band så är vänskapstatueringar ett fint sätt att visa sin uppskattning.

Inspireras av 9 minimalistiska tatueringar – perfekta att göra i dubbel uppsättning (eller fler om ni är ett helt gäng!).

1. Venussymbolen kombinerad med ett hjärta är gullig samtidigt som den gör ett statement. Matcha med tjejgänget eller dina systrar och din mamma som influencern och entreprenören Chiara Ferragni.

2. Tatuera in koordinaterna för en plats som betyder något för er, kanske platsen där ni för första gången träffades eller platsen för ert bästa minne ihop?

Personliga tatueringar

Foto: Cody Black/Unsplash

3. Matcha med minimalistiska små bokstäver eller symboler, exempelvis X och O.

4. Några subtila små prickar gör sig fina på såväl handled, finger som ankel. Dessutom kan prickarna varieras i oändligheter, som exempelvis här, där alla fått en unik tatuering. 

5. Matcha varandra med gulliga minimalistiska månar i svart och vitt. 

Vänskapstatuering

Foto via: Tattoologist

6. Älskar ni att resa och upptäcka världen tillsammans? Välj världskartans silhuett som er vänskapstatuering!

7. Gjorde ni alltid en ”pinky promise” när ni var små? Föreviga era löften i vuxen ålder med en söt tatuering.

8. Är ni som dag och natt, men bästa vänner i vått och torrt i alla fall? Tatuera in en sol och måne i matchande, minimalistisk stil.

9. Om ni inte vill eller kan enas om en och samma tatuering eller ställe på kroppen kan ni istället välja ett tema för era kompistatueringar som sedan får vara unika i sig.

Inte fått nog av snygga tatueringar?

Läs mer:

Små, fina tatueringar att ha på fingret

15 minimalistiska tatueringsidéer för två

12 coola tatueringsidéer för låret