Mingel: H&M:s Fashion Transformation Talks

21 feb, 2017 
AvELLE -redaktionen
Hållbarhet och mode stod i fokus när H&M bjöd in till sitt Fashion Transformation Talks förra veckan. Branschfolk och specialinbjudna gäster fick ta del av expertdiskussioner och seminarier.
Annons

Foto Karina Ljungdahl

När H&M bjöd in till sin heldag Fashion Transformation Talks var det hållbarhet och mode som stod i fokus. ELLE var mediepartner och fick möjlighet att bjuda in några av er läsare till eventet – grattis ni som vann biljetter till den fullmatade hållbarhetsdagen.

Under dagen hölls tre fashion talks på scen, det första modererat av H&M:s Mike Schragger och de övriga två av stilexperten och ELLE-bloggaren Emilia de Poret. Det första handlade om att ta ansvar för människor, med bland andra hållbarhetsexperten Maritha Lorentzon från H&M. Det andra samtalet handlade om cirkularitet och innovationer som framgångsfaktorer, med bland andra ELLE-galaprisade Houdini. Efter en lunchpaus och lite mingel startade det tredje samtalet som handlade om hur ”millennials och Gen Z formar framtidens modebransch.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I slutet av dagen hölls två workshops, det ena med tema transparens och det andra med temat ”att konsumera smartare”.

Vi var på plats under hela dagen, se alla bilderna här.

Annons