Mingel: Exklusiv shoppingkväll för Isabel Marant för H&M

14 november, 2013

DSC_9519

I går (onsdag) arrangerade H&M tillsammans med ELLE och Café en lyxig vip-shopping där Isabel Marants kollektion för H&M smyglanserades. Kvällens event hölls i Stockholm så inbjudna var ett urval av våra helårsprenumeranter* boende i Stockholm. H&M tävlade ut sina biljetter och skickade även ut en del specialinbjudningar.

Kön ringlade sig lång innan öppningen och gick ändå från butiken ner till Sergels torg. ELLEs Emma Elwin och Cafés Johan Hurtig stod för kvällens musik, och det bjöds på champagne och macarons från Ladurée. På plats var också ELLEs modechef och creative director Cia Jansson och Cafés modechef Daniel Lindström. Under kvällen fick gästerna köpa en per plagg av kollektionen, på resten av sortimentet fick alla 20% rabatt. Kollektionen släpps idag (14/11 i H&Ms butiker och online).

Bilderna från kvällen ser du här.

foto MATHIAS NORDGREN

* Inbjudningarna till kvällen gick ut till aktiva helårsprenumeranter som anmält sitt personnummer och mejladress vid sin prenumerationsregistrering. Inbjudan skickades ut per mejl och på plats serverades bubbel så alla var tvungna att vara över 18 år samt ha en aktiv mejladress. Kvällens event hölls bara i Stockholm, därför gick inbjudningar ut till boende i Stockholmsområdet. Är du helårsprenumerant och är osäker på om du anmält personnummer och mejladress? Mejla [email protected] så ser hon till att alla uppgifter är kompletta. 

DSC_9594

DSC_9909

Cia Jansson och Daniel Lindström

DSC_9823

Lisa Lindqwister & Hermine Coyet Ohlén

DSC_9567

Angelica Blick & Simone Brenemark Molvidson

Lovisa Kristiansen & Anders Forssberg

Lovisa Kristiansen & Anders Forssberg

Maxinne Björk

Cay Bond med sällskap

Petter Lundgren

Frida Fahrman

Anna Flytström

Ursula Wångander

DSC_9559

Niklas Berglind

Nina Philipson

Efva Attling

Johanna Andersson & Josephine Aune

Mika Kjellberg

 

DSC_9608

Emma Elwin

Gustav Broström

Karin Smeds

Therese & Frida

Julia Stridh & Sofia Stridh

Emine Sander

John Scarisbrick

Johan Hurtig

Daniella Johnsson

DSC_9468

DSC_9477

DSC_9679

Victor Rheborg & Jimmy Guo

DSC_9691

Tyra Helin & Jan Helin

DSC_9485