Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Mina bästa: Rebecca Stella!

18 sep, 2015 
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen fredag – och en ny person vi får möta i vår artikelserie Mina bästa – låt oss presentera stilikonen och klubbdrottningen Rebecca Stella!

Rebecca Stella har många ess i skjortärmen – programledare, designer, nattklubbschef, artist och bloggare – och hon gör allt med bravur! Just nu är hon aktuellt med eget kläd- och skönhetsmärke som lanseras i oktober. Vi har frågat ut henne om hennes allra bästa tips kring allt du kan tänka dig!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

LÄS MERMina bästa med Styleins chefsdesigner Elin Alemdar!

Min bästa förebild… Mamma. Hon är så otroligt stark och det är tack vare henne jag blivit så självständig.

Mitt bästa jobbminne… Jag tror att den senaste tiden klår det allra mesta jag varit med om innan. Jag släppet strax mitt egna kläd- och sminkmärke. Vägen från idé till produkt och släpp har varit magisk och jag har haft så kul. Jag minns inte sist jag var så peppad och trodde så stark på något. Nu hoppas jag bara att alla andra kommer att gilla det lika mycket som jag.

Annons

…bästa hösttips: Jag köpte ett doftljus från WoodWick för ett tag sedan och det är helt magiskt. Jag valde doften som luktar nytvättat, och förutom underbar doft så knastrar det så att det nästan låter som att det regnar. SÅ mysigt!

…bästa cocktail: Jag beställer gärna en Margarita!

…festminne: Älskar att samla ihop mina tjejkompisar och käka middag, dricka drinkar och dansa! Jag fyller snart år och har dragit ihop 15 tjejkompisar och ska fira min födelsedag i Miami en weekend. Vi har ett hus för oss själva mitt på South Beach, och där är jag säker på att en hel del minnen kommer att skapas!

Har du missat någon av våra tidigare Mina bästa? Här hittar du Mina bästa med:

Carolina Gynning

Sandra Beijer

>Amanda Schulman

RebeccaStella3


Rebecca Stella på nattklubb omgiven av vänner.

…hudvårdstips: Dermalogica har en fuktmask som är riktigt bra och som jag brukar sova med. Jag blir lätt torr och är tyvärr ganska dålig på att dricka vatten – så fuktmask är ett måste.

Annons

…kärleksminne: Jag har många fina minnen. Jag gillar små ansträngningar som visar kärlek. Som här om dagen när jag låg hemma i feber, då kom Salvan hit på en sekund och lagade kycklingsoppa till mig. Men sedan är jag ju en sucker för romantik också. Som när mitt ex hade fyllt vår hotellsvit i Los Angeles fullt med rosor på Valentines Day, det gick också hem.

…bästa plagg: Jag har en svart lång paljettklänning från mitt eget märke som sitter så sjukt bra på. Just nu är det en storfavorit och antagligen så är min nyårsklänning redan klar!

…stiltips: Jag tycker att det är så viktigt att man ska klä sig i exakt det man själv känner sig snygg och bekväm i. Hålla på och försöka passa in eller följa någon trend man egentligen kanske inte tycker asnice är så fruktansvärt tröttsamt och tråkigt.

RebeccaStella1

…bok: Jag är lite insnöad på Regressionshypnos och älskar att läsa om det. En bok jag gillar heter Upptäck dina tidigare liv av Glenn Williston.

Annons

…träningsform: Jag älskar Bodypump. Man får snabba resultat och kan avancera i egen takt. Förutom det kan jag älska att bara sätta på mig en keps, ett par hörlurar med peppande musik och köra styrketräning. Så skönt att fullständigt gå in i sig själv och isolera sig från omgivningen för en stund.

…ytterplagg: Hade du frågat mig för några år sedan – hade jag sagt att min päls var det bästa jag hade. Men för ett par år sedan bestämde jag mig för att sluta använda päls överhuvudtaget. Bästa valet jag gjort! Så nu ser jag ut som en micheline-gubbe i min stora fjällrävenjacka istället för vardagsglammig i päls. Men det är så värt det!

…bästa café: Jag går aldrig på Café. Restaurang är mer min grej, och då är storfavoriten Italianos bakficka som heter Papa och ligger i Stockholm.

…bästa kompis: Jag har turen att ha många nära vänner, som alla är lika viktiga på sitt sätt. Bland annat min vapendragare Salvatore ”Salvan” Scappini.

RebeccaStella2

..hårvårdstips: En glansspray från lernberg stafsing. Den är ärligt talat det bästa jag testat och håret blänker som bara den.

Annons

…bästa butik: Jag gillar Net-a-Porter.

…parfym: Agent Provocateurs L´agent är speciell och mystisk. Älskar den.

…bästa köp: Min klocka från Rolex tror jag. Jag har haft den i många år nu, och fortfarande inte tröttnat. Måste vara rekord för mig.

…festlook: Höga klackar, tighta brallor och ett enkelt tight linne är så snyggt! Och så nyfönat hår på det.

RebeccaStella5

…tonårsminne: Det måste vara när jag blev riktigt kär för första gången. Han hette Semir och var Borås snyggaste kille. Hans ögon lyste och hans leende kunde charma vem som helst. Hade han sagt att jag skulle hoppa ut genom fönstret hade jag antagligen gjort det. Inget slår den första kärleken och man kommer komma ihåg det för alltid.

Annons

…festlåt: Just nu lyssnar jag gärna på My love med Majid Jordan och Drake.

…frukosttips: Jag är besatt av den där Keson som finns med nötter och bär. Jag äter nästan aldrig frukost hemma, utan det blir en kopp kaffe och sedan köper jag eventuellt med mig en keso.

…bästa smycke: Ett gammalt grekiskt mynt som jag ärvde av min morfar som gick bort för några år sedan. Jag satte en kedja i det, så nu kan jag alltid bära med mig honom.

…ordspråk: Jag vet inte riktigt. Jag gillar verkligen det här citatet som har blivit mitt nya motto: Go with the flow, force nothing. Let it happen, trusting that wichever way it goes – its for the best. Jag är väldigt otålig och kan ofta tvinga ihop saker och ting för att jag fått en idé om hur det ska vara. Och det är inte bra i alla lägen och situationer. Ibland är det allra bästa att ha is i magen och låta saker och ting ske organiskt. Jag tror verkligen på att det finns en mening med det mesta.

RebeccaStella4

Har du missat någon av våra tidigare Mina bästa? Här hittar du Mina bästa med:

Carolina Gynning

Sandra Beijer

>Amanda Schulman

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons