Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Mina bästa: Denise Rudberg

11 jul, 2015 
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen helg – och äntligen en ny Mina bästa. Denna veckan har vi äran att ta del av författaren Denise Rudbergs livsfavoriter. Denise är en av Sveriges största chick-lit författare – känd för böckerna om Åse, Matilde och Jenny – som även skrivit deckare och ungdomsböcker. Förutom att skriva böcker är Denise en riktig Stockholmtjej som flitigt ses ut på Stockholms bästa restauranger och bubbliga uteliv. Välkommen in i Denise Rudbergs värld!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Läs även våra tidigare Mina bästa:

Mina bästa: Amanda Schulman

Mina bästa: Carolina Gynning

Mina bästa: Sandra Beijer

Min bästa lärare… Min engelskalärare i New York som tidigare varit skådespelare på Broadway. Hon förklarade att bästa sättet att lära sig ett annat språk är att antingen sjunga eller spela teater. Hon hade rätt. Magiskt knep.

Min bästa app… Handelsbanken. Betalar i stort sett alla mina räkningar på mobilen, tar bort ångesten en smula och jag älskar att det går att fotografera av de vidrigt långa ocr-numren.

Annons

…hudvårdstips: Dricka vatten(jag glömmer ofta det) och SVINDYRA krämer. Tyvärr, men det funkar. Jag köra Kanebos grejer.

…bok: Änka i ett år av John Irving. Jane Eyre av Charlotte Bronte.

FullSizeRender (1)

…film: Wes Andersons filmer. Moonlight Kingdom eller Grand Hotel Budapest.

…bästa festminne: Min möhippa i New York. Jag lyckades att under tolv timmar göra följande: Gå på Chippendale, flirta riktigt sliskigt med Michael Douglas(höll sen på att bli utslängd från The Tunnel eftersom hans livvakter trodde att jag skulle kräkas) samt att byta kläder med Madonna. Svårt att toppa den…

…ordspråk: Var tacksam så länge du är frisk.

Annons

…frukosttips: Knäckemacka med ägg och kaviar på Nybrogatan 38. Eller vallmofrallorna på Broms/Karlavägen 76. Eller Eggs Benedicte på Balthazar i New York.

…träningsform: Den som blir av. ALLTID!

FullSizeRender (3)

…bästa kyss: Min kille så klart. Och det är viktigt det där med kyssar. Många killar underskattar den hårt, de borde öva mer…

…cocktail: Är hemsk när det gäller drinkar. Tycker det mesta smakar gott. Föredrar därför alltid vin, då är det lättare att hålla koll på hur mycket man petar i sig.

…bästa köp: Mitt lantställe. Där hänger vi på somrarna och jag har lärt mig grilla. Området är fullt av överförfriskade golftanter som kör golfbil på fyllan, men jag trivs. Funderar på att bjuda ut mina allra stökigaste författarpolare i sommar och köra nakenbad och spela Nationalteatern på högsta. Det borde pigga upp…

Annons

…parfym: Dolce & Gabbanas Pour Femme.

…butik: Ica banér. Bästa köttet i hela Stockholm. Och kostar hälften mot i Östermalmshallen.

…festlook: Massor med smink och jäkligt höga klackar. En bra partykväll går inte att utföras i platta skor, sorry.

FullSizeRender (4)

…tonårsminne: När jag blev uppraggad av Prince och bjuden till hans konsert och efterfest. Men jag struntade i att gå på efterfesten, hade ingen lust att vara groupie.

…resmål: Mallorca. Har varit där nästan varje år sedan jag var sju år. Tröttar aldrig. Favoritställena är stranden Es Trenc och att vandra mellan Puerto Soller och Deia.

…stilikon: Lauren Hutton, never goes out of style.

Annons

…blogg: Ebba von Sydow och Sofi Fahrman.

…festlåt: You can go your on way, Fleetwood Mac, omöjlig att toppa. Spelade den så många gånger och så högt under min tjugofemårsfest att de ringde från en annan stadsdel och bad mig sänka volymen.

…hårvårdstips: Lägger alltid upp mitt hår på spolar när jag tvättat det. Håller håret slätt och tar bort frissigheten…

FullSizeRender

…café: Fabrique på Nybrogatan eftersom det var där jag och min dude träffades.

…kvinnliga förebild: Mina mormödrar (hade två) och min farmor. Riktigt coola tanter hela högen.

…bästa kompis: Äsch, det är ju fräckt att bara välja en när man har så många sköna typer man gillar omkring sig.

…stiltips: Lär dig vad du passar i och vad du gillar. Hitta din stil, helt enkelt.

…blomma: Pioner. Syren. Förgätmigej. Hortensior. Ogillar egentligen bara nejlikor eftersom jag förknippar dem med död och begravning.

….bästa sommar: Den som pågår. Längtar sällan tillbaka. Gillar nuet.

FullSizeRender (2)

Foto All Over Press, Instagram

Läs även våra tidigare Mina bästa:

Mina bästa: Amanda Schulman

Mina bästa: Carolina Gynning

Mina bästa: Sandra Beijer

Annons