Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Miley Cyrus till Hilary Duff: ”Har dig att tacka för allt”

26 mar, 2020 
AvMalin Ny
Miley Cyrus och Hilary Duff slog båda igenom Disney-stjärnor som barn. Nu avslöjar Miley att hon har Hilary att tacka för mycket – i stort sett hela karriären.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

Miley Cyrus befinner sig, som så många andra just nu, i hemkarantän. För att fördriva tiden har hon startat en egen liveshow på Instagram, Bright Minded, dit hon bjuder in kända gäster. Tidigare har hon intervjuat kändisar som Demi Lovato och Emily Osment, och i dagarna bjöd hon in skådespelerskan och sångerskan Hilary Duff.

Miley Cyrus hade Hilary Duff som idol

Både Cyrus och Duff slog igenom som Disney-stjärnor som yngre, Cyrus i Hannah Montana och Duff i Lizzie McGuire, och i programmet berättade Miley att hon själv hade Hilary som sin allra största idol som barn. Cyrus avslöjade också att hon gick på en av sångerskans konserter som 11-åring, vilket hon menar också var startskottet på egna karriären.

– Jag flög till LA nästan direkt så att jag kunde gå på audition för Disney. Det slutade med att jag fick rollen, men den enda anledningen till att jag fick den var för att jag ville göra exakt det du gjorde, sade hon bland annat i programmet.

Annons

Hon fortsatte med att tacka Duff för inspirationen och för i stort sett hela hennes karriär.

– Jag skulle inte kunna sitta här och ha den här showen om det inte vore för dig, sa hon.

Hilary Duff medverkade i Miley Cyrus program Bright Minded.
Hilary Duff medverkade i Miley Cyrus program Bright Minded.

”En inspiration för oss alla”

Hilary Duff, som vi såg senast i tv-serien Younger, blev märkbart rörd av de fina orden och passade på att hylla Cyrus också.

– Du har gjort så många val som har varit så modiga, och du har varit en inspiration för oss alla. Och du fortsätter att vara det så jag fattar inte ens att du säger det där till mig. Det är så snällt, men jag tror att du vet att jag alltid inspirerad av dig, hur du klär dig och vad du gör och allt möjligt.

Duff avslöjade också att hon egentligen skulle ha spelat in en ny säsong av succéserien Younger, men att inspelningarna nu på grund av coronapandemin har skjutits upp tills vidare.

Foto: TT

LÄS MER:

Miley Cyrus visar upp hockeyfrillan – och hintar om ny musik

Miley Cyrus tydliga passning till Liam efter skilsmässan

Nu visar Hilary Duff upp fler bilder på sin bröllopsklänning

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons