Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Mia Skäringers säljer underbart bidrag till Musikhjälpen

16 dec, 2016 
AvJoel Linde
Var med och buda på en once-in-a-life –time-upplevelse: få en alldeles unik tatuering av Tabita.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Just nu pågår Musikhjälpen i Sverige, där artister och andra kan auktionera ut lite vad som helst till förmån för ett förutbestämt, välgörande ändamål.

På fredagen meddelade Mia Skäringer vad hon kommer bidra med, och det är både roligt och ganska skrämmande. Den som vinner Mias budgivning kommer få en tatuering av Mias karaktär Tabita, ur humorduon Mia och Klara, där Tabita jobbar som tatuerare.

”Var med och buda på en once-in-a-life –time-upplevelse: få en alldeles unik tatuering av Tabita, i sin egen högsta person. Hon kommer alltså rita motivet, och sedan gadda det på din kropp.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tatuerandet sker i en gäststudio i Göteborg eller Stockholm, och oroa dig inte – det kommer finnas en legitimerad tatuerare på plats för övervakning,” står det i annonsen.

Annons

Vi känner oss fortfarande lite osäkra på om vi faktiskt skulle vilja vinna den här budgivningen, men det är uppenbarligen många andra som vill det. I skrivande stund ligger nämligen det ledande budet på 7 100 kronor. Auktionen slutar den 18 december klockan 13:03.

Här kan du buda på Mias tatuering.

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Möjligheten till ett tryggare liv kan börja med ett block och en penna. Vi har en möjlighet att påverka framtiden och förbättra utsikterna för miljoner av barn världen över. Tack för att du lägger bud på Musikhjälpens auktioner.

LÄS OCKSÅ: MIA SKÄRINGERS FILM OM JULKLAPPSHTSEN HYLLAS AV TUSENTALS

Annons