Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Fynda i mellandagarna – här är inredningsbutikerna som har rea

23 dec, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gillar du inredning? Vill du fynda i mellandagarna? Här är inredningsbutikerna som har mellandagsrea. happy shopping!

 

Mio, 25/12
Möbeljätten Mio drar igång sin mellandagsrea redan den 25/12. Surfa in här för att hitta öppettider i butiken närmast dig. På rean kan man fynda ur alla Mios produktkategorier.

BoConcept, 26/12
På BoConcept kan du börja leta fynd med start den 26/12! Du kan handla både i butiken och på webben och rean gäller på utvalda möbler ur sortimentet. Butikens öppettider är är vardagar 10-19 och helger 11-17. Observera att öppettider och sortiment kan variera mellan butiker och länder. Du kan surfa in här för att välja världsdel, land och butik!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Norrgavel i Lammhult, 26/12
Har du vägarna förbi Norrgavels butik i Lammhult i mellandagarna har du möjlighet att göra fynd! Där börjar nämligen rean den 26/12 klockan 10.00. Här finns utställningsmöbler, mattor och lampor bland mycket annat. I övriga Norrgavel–butiker startar rean den 8 januari utom i Göteborg där man drar igång redan den 6:e! Mer info om butiker, öppettider, sortiment med mera finns här.

Annons

Granit, 26/12
Granit drar igång sin mellandagsrea den 26/12 både ute i butikerna och på webben! Här kan du fynda utvalda föremål ur Granits sortiment, både julrelaterat och sådant som passar året runt. Öppettider och annan info hittar du på granit.com!

Läs även: Klädbutiker som har öppet i mellandagarna!

Illums Bolighus, 27/12
På Illums Bolighus startar rean den 27 december. Här hittar du både kläder och föremål till hemmet. För mer information om butiker och sortiment i Sverige kan man surfa in här. Observera att sortiment och öppettider kan skilja sig åt mellan butiker och länder.

Betonggruvan, 28/12
Betonggruvans rea pågår mellan 28-30/12 och här finns lampskärmar, tvålar och handkrämer bland annat. Fynda kan du göra både i butiken på Roslagsgatan 25 i Stockholm och på webben! Öppettiderna i butiken är 10-18.

R.O.O.M och Habitat, 4/1
Den 4 januari är ett datum att lägga på minnet! Då startar nämligen rean på R.O.O.M och Habitat. Rean pågår till den 31 januari och öppettiderna är 10-20 på vardagar och 10-18 på helgerna. Här kan man hitta acessoarer till hemmet, textil och möbler. R.O.O.M och Habitat finns i Mall of Scandinavia och i Täby Centrum. Selected by R.O.O.M och Habitat är mindre butiker med utvalda varumärken ur R.O.O.M och Habitat –sortimentet och de finns både i Sickla och i Skrapan.

Annons