Melania Trump träffar Michelle Obama – och Twitter kan inte vara tyst

11 nov, 2016 
AvJoel Linde
Vi hoppas naturligtvis på att Melania Trump och hennes make gör bra ifrån sig i Vita huset, om inte annat för USA och världens bästa. Men de här twitter-kommentarerna är väldigt roliga.
Annons

Tidigare i år höll Melania Trump ett tal som blev kritiserat för att vara ett plagiat av ett tal som Michelle Obama höll flera år tidigare. Och efter att ha sett de båda talen, sida vid sida, är det svårt att argumentera emot det.

Så när Melania bjöds in till Vita huset för att träffa Michelle efter att Donald Trump valts till USA:s näste president var folk snabba med att förvandla det något stela mötet till humor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi vill förstås inte sätta oss emot Melania Trump, men vi anser ändå att det här är smaklig, och framförallt väldigt rolig, humor.

1.

2.

3.

4.

5.

LÄS OCKSÅ:

Annons
Innehåller annonslänkar