Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Meghan Markle varnades av vännerna innan bröllopet

22 okt, 2019 
Meghan Markle prins Harry
Det har gått nästan ett och ett halvt år sedan Meghan Markle och prins Harry gifte sig. I en ny dokumentär på brittiska ITV berättar hon om pressen och det faktum att hennes vänner varnade henne inför bröllopet med Harry - på grund av de brittiska tabloiderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ MEGHAN OCH HARRYS FÖRHÅLLANDE?

Harry och Meghan — från första dejten till MegxitBrand logo
Harry och Meghan — från första dejten till Megxit

 

Den amerikanska skådespelerskan Maghan Markle gifte sig med prins Harry den 19 maj förra året. Bröllopet St Georges Chapel i Winsdor Castle, samma plats som Harry döptes på som barn. Meghan blev i och med bröllopet hertiginna av Sussex.

I oktober gick det brittiska hovet ut och meddelade att Meghan och Harry väntade sitt första barn ihop. Archie föddes den 6 maj i år och uppståndelsen kring Meghans graviditet och förlossning var enorm.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Meghan Markle och prins Harry gifter sig
Meghan Markle och prins Harry gifte sig i maj förra året. Foto: TT

Meghan Markle berättar om pressen

I den nya dokumentären Harry & Meghan: An African Journey, som sändes på den brittiska tv-kanalen ITV i söndags, berättar Meghan om pressen att vara i rampljuset och hur tabloiderna påverkat henne. Hon har känt sig sårbar under graviditeten och säger att det har varit kämpigt bakom kulisserna.

Annons

Meghan och Harry har till exempel valt att stämma en tidning efter att ett handskrivet personligt brev från Meghan till hennes far publicerats. Meghans relation till sin pappa är ansträngd.

Harry har även valt att göra ett uttalande för att tydligt markera sin åsikt kring skriverierna.

”Jag har sett vad som händer när någon jag älskar förvandlas till en handelsvara och inte längre behandlas som en riktig person. Jag förlorade min mamma och nu ser jag min fru falla offer för samma mäktiga krafter”, står det i uttalandet.

Prins Harry och Meghan Markle på resa ihop
Prins Harry och Meghan Markle meddelade i veckan att de tar en 6 veckors paus från sina uppdrag. Foto: TT

Varnades av vännerna

Faktum är att Meghan Markle varnades för tabloiderna av sina vänner, innan hon gifte sig med Harry.

Annons

– Det är svårt. När jag först träffade min numera man så var mina vänner glada eftersom att jag var så glad. Men mina brittiska vänner sa till mig att ”Han är säkert underbar, men du borde inte. För de Brittiska tabloiderna kommer förstöra ditt liv”. Och jag trodde naivt… i Amerika har vi inte sånt, ”Vad pratar du om, det där låter inte vettigt? Jag är inte i några tabloider!”. Jag förstod inte. Så ja, det har varit komplicerat.

Under veckan har Harry och Meghan meddelat att de tar sex veckors paus från offentliga uppdrag för att kunna rå om varandra.

LÄS MER:

Meghan Markle berättar om pressen: ”Det är svårt att gå igenom”

Meghan Markles nya satsning – skriver barnbok

Här träffas Beyoncé och Meghan Markle för första gången

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons