Meghan Markle strålar i klänning från Oscar de la Renta

Meghan Markle och prins Harry är på rundresa i Australien och Oceanien och som vanligt är det Meghans sinne för stil och mode som får mest uppmärksamhet. Den här gången var det Oscar de la Renta som stod för designen.
26 oktober, 2018
Meghan Markle på röda mattan i en klänning från Oscar de la Ränta

Meghan Markle anländer till Australian Geographic Society Awards.

Meghan Markle är verkligen det brittiska kungahusets nya modecentrum och hon bevisar gång på gång att hon är extremt stilsäker. Under hennes och prins Harrys kungliga rundresa i Australien och Oceanien gör hon inga modesnedsteg.

Klänning från Oscar de la Renta

Hennes senaste fullträff är den här svartvita aftonklänningen från Oscar de la Renta som hon bar till resans första röda matta vid Australian Geographic Society Awards i går kväll. Klänningen kommer från Oscar de la Rentas prehöstkollektion och är sydd i vitt tyll med svarta band och utskurna fåglar över både livet och kjolen. Klänningen är designad av den franska designern Sarah Esmoingt. Hon matchade klänningen med ett par svarta mockaklackar från Aquazzura.

Meghan Markle i randig klänning från australiensiske designern Martin Grant

Randig klänning från australiensiske designern Martin Grant.

Aftonklänningen var så klart inte hennes enda outfit för dagen, utan den tredje. Tidigare under torsdagen hade hon träffat Tongas premiärminister klädd i en randig bomullsklänning från den australiensiske designern Martin Grant matchad med ett par matchande stilettklackar i mossgrön mocka och en beige clutch från Prada. Hon har även tidigare under resan burit kläder från Martin Grant, som en hyllning till värdlandet.

Meghan Markle i en blå klänning från Veronica Beard

Veronica Beard stod för designen av den blå skjortklänningen.

Senare på dagen, under besöket på Tupou College där Megan och Harry invigde två skogsreservat, bar hon en klart blå skjortklänning med höga slitsar från Veronica Beard tillsammans med ett par ljusblå skor från Aquazzura.

Läs mer:

16 gånger Meghan Markle har klätt sig flawless

Därför har Meghan Markle alltid för stora skor – och det är så smart