Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Meghan Markle berättar om pressen: ”Det är svårt att gå igenom”

21 okt, 2019 
AvEmma Sanderberg
Meghan Markle mår inte okej
Meghan har utåt visat en stark och glad fasad, men skriverierna om henne har påverkat hennes mentala hälsa rejält. I en ny intervju berättar hon för första gången hur hon egentligen mår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ MEGHAN OCH HARRYS FÖRHÅLLANDE?

Harry och Meghan — från första dejten till MegxitBrand logo
Harry och Meghan — från första dejten till Megxit

 

Sedan prins Harrys och Meghan Markles förhållande blev officiellt har de brittiska tidningarna velat veta precis allt om kvinnan som fångade Harrys hjärta. Meghan, som var känd sedan tidigare i och med sin skådespelarkarriär och medverkan i den populära tv-serien Suits, hade en stor offentlig Instagram där hon delade med sig om livet med sina fans. Men Instagram, och sin personliga hemsida, stängde hon ner när hon valde att leva sitt liv med en brittisk prins.

Meghans familjerelationer blev en världsnyhet

När det kom fram att Meghans relation med sin familj inte var den bästa, började medierna skriva ännu mer om hertiginnan. Den trasiga relationen med pappan blev en världsnyhet och det gick så långt att det publicerades ett personligt handskrivet brev som Meghan hade skrivit till sin pappa.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Meghan och Harry
Utåt sett har Meghan verkat glad, men de senaste åren har varit en kamp för både henne och Harry.

Harry, som alltid har stått fast vid att det var de brittiska medierna som låg bakom att hans mamma Diana tragiskt gick bort i en bilolycka, röt till slut ifrån ordentligt:

Annons

Jag har sett vad som händer när någon jag älskar förvandlas till en handelsvara och inte längre behandlas som en riktig person. Jag förlorade min mamma och nu ser jag min fru falla offer för samma mäktiga krafter”, skrev han i ett uttalande.

Paret visade också att de hade fått nog när de stämde tidningen som hade publicerat Meghans privata brev.

Nu öppnar Meghan för första gången upp sig om sitt mående. Och det visar sig att hon inte mår speciellt bra.

”Inte många som frågat mig om jag är okej”

Det är i en intervju med ITV News som Meghan Markle får en fråga om hur hennes mentala hälsa har påverkats av all press och uppmärksamhet som hon varit med om. Meghan ser märkbart rörd ut och tar en paus innan hon svarar.

– Alla kvinnor, särskilt när de är gravida, är väldigt sårbara så det har varit en stor utmaning. Och när du har en nyfödd, du vet? Som kvinna är det mycket och så lägger du det ovanpå att vara en nybliven mamma eller nygift, säger hon och fortsätter:

Annons

– Tack för att du frågar. Det är inte speciellt många som har frågat mig om jag är okej. Det är svårt att gå igenom det här bakom kulisserna.

Reportern svarar genom att fråga om en rättvis sammanfattning är att säga att hon faktiskt inte är okej. Han får ett kort svar:

– Ja.

Meghan

en känsliga sida som Meghan visar i intervjun, är något vi inte har sett förut. Det ger nog många ännu mer förståelse för Harrys uttalande oro för sin hustru.

Igår meddelade dessutom hertigparet att de tar sex veckors paus från offentliga uppdrag för att kunna rå om varandra.

Foto: TT

LÄS MER:

Meghan och Harry stämmer brittisk press: ”Det är mobbning”

Meghan Markles nya satsning – skriver barnbok

Meghan Markle släpper en klädkollektion

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons