McDonalds släpper glassig enhörningsshake

Nu släpper McDonalds unicorn freakshake

Enhörningstrenden har oss i ett fast grepp. Nu lanserar McDonalds en färgsprakande milkshake extra allt – i enhörningstappning.
5 ovärderliga lifehacks i köket du vill kunna
Slå på ljud

De stora burgarkedjorna levererar regelbundet nyheter som får det att vattnas i munnen på oss.

Nyligen kom nyheten att Max lanserar sötpotatis-pommes på menyn, i somras kom Västerbottensticksen och icke att förglömma: shake-fantasterna fick sitt lystmäte tillfredsställt med Triple Brownie Shake.

Men nu trappas shake-kampen upp. Just shakes och glassvarianter är något McDonalds genom åren varit bra på. På deras dessertlista hittar vi sedan tidigare den eviga favoriten McFlurry som regelbundet uppdateras med nya smaker. Just nu finns McFlurry som Salted Caramel, Oreo och Daim, och vem kan glömma Cookie Dough som var på besök i höstas?

Kaffeälskare kan njuta av en frappé och så har vi klart de klassiska mjukglassarna och milkshakesen.

Men nu ger sig alltså nya enhörning-shaken in i leken, och det vet ju alla – allt som har med enhörningar att göra är upplagt för succé.

Vad innehåller McDonalds Freakshake Unicorn?

Freakshaken är en vit-rosa skapelse som förutom själva shakebasen är uppbyggd av marshmallowsirap, marshmallowsås, grädde och färgglatt poppande strössel. Shaken finns i två storlekar.

Unicorn-shaken är ingen nyhet globalt, men det är första gången den dyker upp i Sverige. Hur länge enhörningen stannar är oklart.

Vad är en freakshake egentligen?

En freakshake är en shake med extra allt, helt enkelt. Ju mer och festligare gottigheter desto bättre. Med tanke på vilken nivå freakshakes KAN uppnå, kan Donkens variant ärligt talat tyckas liite blek – lite mer hade man kunnat vänta sig av en enhörningsshake? Men som sagt, bara namnet gör att den säkerligen kommer bli en säljsuccé oavsett.

Här kan du läsa mer om McDonalds Unicorn Freakshake.

Foto: McDonalds/TT

LÄS MER:

Så gör du egen regnbågsglass hemma - och det är så enkelt!

Nu finns ett nytt glittrigt enhörningsöl på Systembolaget

Unicorn Farts – det glittrigaste och fruktigaste ölet 2020