Här är de 5 vinnarna i Max Factor-tävlingen!

24 augusti, 2015

Tillsammans med Max Factor gav vi dig häromveckan chansen att vinna produkterna som skapar smokey eye-looken!

Så här skapar du smokey eye-looken:

– Ge ditt ansikte grundlyster med en primer och Skin Luminizer Foundation. Borsta därefter rouge högt på kindbenen för en rodnad som ger en orientalisk känsla.

– Sota ögonen med Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i färgen Coffee, som du lägger över hela ögonlocket och under ögat.

Markera globlinjen, yttre ögonvrån och intill fransraden med den mörka skuggan i Smokey Eye Drama Kit. Låt den ljusare skug­gan ljusa upp ögonlockets mitt och inre ögonvrå.

– Gör sotningen mer intensiv med Masterpiece High precision Liquid Liner intill de övre fransarna och en vit kajalpenna innanför den nedre fransraden innan du avslutar med Velvet Volume Mascara.

– Måla slutligen läpparna neutralt snygga med Colour Elixir Lipgloss i Lustrous Sand.

För att skapa denna vackra look behöver du Max Factor-produkterna som är kursiverade i texten ovan. Tillsammans med Max Factor gav vi dig därför chansen att vinna ett kit värt 1300 kr häromveckan! Produkterna är de du ser på bilden längst upp i artikeln, och vi tävlade ut 5 stycken kit värda 1300 kronor styck, alltså ett totalt värde av 6500 kr!

Här kan du se när Marie Serneholt får denna look gjord av Max Factors Tomas Lenneryd.

De fem personer som vann den här gången är:

Julianna Fredriksson, Västerås.

Emma Nilsson, Malmö.

Mara Ericsson, Mölndal.

Miranda Westberg, Stockholm.

Jenny Dahling, Nässjö.

Max Factor och vi på ELLE riktar ett stort grattis till er! Ni får produkterna utskickade till er under veckan. För er som inte vann kan vi tipsa om att fortsätta hålla utkik efter tävlingar här på Elle.se och på Elle Sveriges Facebook-sida, där vi har ett tiotal tävlingar som kommer att läggas ut under de kommande veckorna!

Kolla nu gärna vidare på det senaste från Elle.se och den nu pågående Fashion Week Stockholm här!