Matthew Perrys läckra takvåning i LA till salu – se bilderna

Matthew Perry säljer sin takvåning i Los Angeles

Alltid drömt om att bo som Chandler Bing i tv-serien Vänner? Eller ja, en smula lyxigare. Nu har du chansen. Skådespelaren Matthew Perry säljer sin läckra takvåning i Los Angeles. Komplett med en egen batcave.
08 augusti, 2019

Men smakar det så kostar det. Vänner-stjärnans lyxiga lya ligger ute för 35 miljoner dollar, alltså lite drygt 335 miljoner svenska kronor.

Matthew Perry, 49, köpte den 860 kvadratmeter stora takvåningen för omkring 190 miljoner kronor för två år sedan och har därefter lagt åtskilliga ören på att inreda med hjälp av arkitekten Scott Joyce och inredningsdesignern LM Pagano.Matthew Perry säljer sin lyxiga takvåning i Los Angeles

Foto: Holcomb

Fantastisk utsikt över Los Angeles från Matthew Perrys lägenhet

Foto: Holcomb

Vacker utsikt Los Angeles i Matthew Perrys lägenhet

Foto: Holcomb

Takvåningen har en egen batcave

Lägenheten, som ligger på 40:e våningen i den privata och kändistäta fastigheten Century building, har fyra sovrum, åtta! badrum och flera generösa terrasser med vidsträckt panorama i 360 grader över Los Angeles.

Från Hollywoodskylten ner till Stilla Havet. Dessutom finns en helt egen batcave med en imponerande samling föremål inspirerade av Matthew Perrys egen favorithjälte Batman.Matthew Perrys lägenhet har en egen batcave

Foto: Holcomb

Imponerande samling Batman-prylar i Matthew Perrys lägenhet

Foto: Holcomb

Mörka parkettgolv, sammetsdetaljer och mustiga färgval präglar lägenhetens inredning. I det moderna köket kontrasterar vita paneler och ljusa köksbänkar i marmor mot svarta barstolar i läder.

Det största sovrummet bjuder utöver öppen spis, bubbelbad för två och enorma garderober på en hänförande utsikt bakom de fjärrstyrda gardinerna.Sovrummet i Matthew Perrys lägenhet har en otrolig utsikt över Los Angeles

Foto: Holcomb

Köket i Matthew Perrys lägenhet i Los Angeles går i ljusa toner

Foto: Holcomb

Lyxigt vardagsrum hemma hos Matthew Perry Los Angeles

Foto: Holcomb

Egen biograf och stor vinkällare

Enligt mäklaren erbjuder själva fastigheten dessutom ett brett utbud av exklusiva bekvämligheter för sina bostadsgäster såsom pool med privata badhytter, ett gym, en biograf samt en stor vinkällare.

Matthew Perrys beslut att sälja takvåningen uppges bero på att stjärnan spenderar en stor del av sin tid i New York och Malibu och inte har behov av en lägenhet i Los Angeles.

Sugen på att slå till? Då kan du läsa mer hos mäklaren här.
Källa: People.com

Läs mer:

Här visar Bianca Ingrosso upp sin nya lägenhet

Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York – kika in