Margaux Dietz stora renoveringsplaner: "Lite läskigt"

28 maj, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Margaux Dietz renoveringsplaner
Vid midsommar är det renoveringsdags hemma hos Margaux – något som är rätt så nervigt för hela familjen.
Annons

I början av året flyttade influencern och ELLE-bloggerskan Margaux Dietz till en ny lägenhet med sin familj. Bostaden, en 4,5-rummare, mäter 199 kvadratmeter och ska ligga innanför tullarna i Stockholm.

– Den är mycket, mycket större än lägenheten vi har i dag och lite längre ut från innerstan. Den är verkligen praktiskt byggd för en familj, sa 28-åringen i en Youtube-vlogg när lägenhetsköpet blev officiellt.

Sedan flytten i våras har det varit hektiskt för Margaux. Mitt i allt passade hon nämligen på att gifta sig med pojkvännen Jacob Liebermann, vilket innebar att planerna på renovering fick bordläggas helt.

Nu är det dock äntligen dags. I ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar hon de kommande planerna för lägenheten – och det är en hel del som ska göras:

”Nu är renoveringen inbokad och det kommer bli ett ganska stort ingrepp. Vi kommer behöva flytta runt i några veckor, men som tur är så är det sommar och vi har en bra plan. Man har ju hört om folk som gör slut efter renovering så det här är väl perfekt att göra precis efter ett bröllop när man fortfarande svävar lite på moln. Jacob är redan nu stressad över hur det ska gå, men jag känner mig väldigt lugn”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

Annons

”Vi kommer göra om båda badrummen så att de blir större för att få plats med ett badkar, förvaring, tvättpelare och dusch på gästtoan … Sist och minst ska vi sätta in en extra vägg i rummet och den andra ingången som ska bli min studio när vi är klara.”

Renoveringen uppges dra igång vid midsommar, men även om Margaux anser sig vara betydligt mindre stressad än maken Jacob så är hon inte helt utan nerver, erkänner hon på bloggen.

”Det var lite läskigt att välja hantverkarna eftersom det känns som att det typ alltid blir strul, men den här gången fick vi bra tips från en nära kompis till Jacob som är van att renovera.”

Se Margaux Dietz flyttvlogg till den nya lägenheten  – klicka här!

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons