Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Margaux Dietz säljer sin lägenhet – kika in!

01 okt, 2018 
Influencern och ELLE-bloggaren Margaux Dietz säljer nu sin lägenhet. Och vilken inredningsdröm den är! Se bilderna från lägenheten här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Margaux Dietz, influencer och ELLE-bloggare, har bestämt sig för att flytta. Tillsammans med sambon Jacob säljer paret därför nu sin vindsvåning i centrala Stockholm där de bor tillsammans med sin lille son Arnold.

Lägenheten om 81 kvadratmeter ligger på Luntmakargatan i Vasastan och eftersom det är en vindsvåning präglas lägenheten av vackra fönsternischer, snedtak, hög takhöjd och charmiga, kontrasterande takbjälkar.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Foto: Henrik Nero för Nomad mäkleri/mäklare: Jörgen Olsson

Öppen planlösning

Planlösningen i bostaden är öppen mellan såväl kök, hall som vardagsrum. Köket hemma hos Margaux Dietz går i stilrent vitt med en arbetsbänk i carraramarmor och vitvaror samt detaljer i rostfritt.

I vardagsrummet, som ligger i anslutning till köket, finns en öppen spis intill matplatsen samt synliga murstockar. Vindsvåningen har dessutom en charmig liten terrass omgiven av takplåt med utsikt över kvarterets innergård.

Annons

I lägenheten finns två sovrum, varav det större sovrummet är inrett med en braskamin, inbyggda garderober och har stylats i stilrena toner av grått och svart.

Badrummet är ett av rummen som Margaux Dietz själv säger att hon kommer sakna allra mest – och vi förstår varför.

Badrummet, som många trogna följare tidigare sett i Margaux Dietz vloggar, är helt klätt i marmor och har lyxiga detaljer i blänkande mässing. Höjdpunkten är det fristående badkaret som har utsikt till terrassen genom ett fönster.

På sin blogg skriver Margaux om jakten på den nya bostaden: ”Jag tror inte att jag kommer kunna hitta ett lika nice badrum, men hoppet är det sista som lämnar.”

Margaux Dietz lägenhet förmedlas av den nystartade mäklarfirman Nomad, läs mer och se fler bilder här.

Läs Margaux egna inlägg om flytten på hennes blogg här.

Läs också:

Margaux Dietz: ”Jag vill bidra till en positiv livsinställning bland unga tjejer”

Första hemmet – så inreder du snyggt och smart på liten yta

Annons