Margaux Dietz om relationen med Viktor Frisk

Margaux Dietz och Viktor Frisk.

Margaux Dietz befinner sig just nu i surforten Santa Teresa, Costa Rica med Viktor Frisk, efter en tuff period. Nu talar hon ut om relationen med vännen och säger att de är ”som syskon”.
20 februari, 2020

Margaux Dietz och fästmannen Jacob Liebermann gifte sig på Hässelby slott utanför Stockholm förra våren. Bara ett par månader senare var förklarade dock Margaux i ett inlägg på sin blogg att relationen knakade i fogarna, och att paret hade separerat.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten”, skrev hon.

Ensamresan blev en kompisresa

Efter den stormiga tiden befinner sig nu Margaux Dietz fram på en resa till Santa Teresa, en lugn surfort i Costa Rica. I ett inlägg förra veckan berättade influencern att hon alltid har drömt om att resa iväg själv, men aldrig har vågat, och därför såg fram emot att resa helt ensam.

”Planen var att ta med mig någon men så blev det inte. Jag vill ha det lugnt, jobba på mig själv och gärna längta efter att komma hem till lite tempo igen. Under tiden jag är borta kommer Jacob att flytta ut sina saker helt så det känns väldigt lägligt att ge honom space för det också”, skrev hon på bloggen då.

I ett nytt inlägg berättar hon nu att det inte blev en ensamresa eftersom vännen Viktor Frisk bokade en plats i sista sekund, något Margaux inte hade något emot även om hon var tveksam till en början.

”Den här resan var ju planerad att jag skulle göra själv, men så bokade Viktor på i sista sekund för att även han av många olika anledningar behövde komma iväg. Först var jag lite tveksam på om det var en bra idé och Viktor frågade fleeera gånger om det verkligen var okej. Så klart det är okej, jag tror att allt har en mening och jag vet att det här är paradiset på jorden kan få vem som helst att slappna av + må bra och om någon har svårt med just det så är det Viktor”, skriver hon i inlägget.

Är som syskon

Margaux Dietz skriver vidare att hon och Viktor Frisk fungerar som ”syskon” och att de delar tandborste och badrum när de gör sig i ordning.

”Vi kan varandra innan och utan så det är väldigt härligt att få dela den här upplevelsen ihop. Jag har dock varit lite orolig för hur han ska klara av det lugna tempot här, men nu är klockan knappt 22 och Viktor har tuppat av i sin säng. Det tror jag aldrig att jag sett förut, haha”, skriver hon.

Influencerna är bland annat i Santa Teresa för att ta surflektioner och Margaux skriver att hon är ”övertaggad” inför att lära sig surfa.

”Idag tog jag den bästa vågen jag har tagit i hela mitt liv och efter den har jag varit i extas och haft en energi på 10 av 10 möjliga hela dagen. Det är sjukt vilken underbar känsla det ger. Lilla rädslan som jag hade igår när jag kom är som bortblåst efter dagens session”, avslutar hon.

Foto: TT

Läs mer: 

Efter uppbrottet – Margaux satsar på att förverkliga en dröm

Margaux Dietz om oron för sonen under separationen

Margaux Dietz varnar för funktionen på Instagram: ”Skrämmande”