Margaux Dietz bröllop – det hade hon på sig!

Margaux Dietz har gift sig, se de första bilderna

På lördagen gifte sig Margaux Dietz med sin Jacob Liebermann – och Margaux gjorde det så klart inte helt som det kanske förväntas, inte minst "bröllopsklänningen" var en överraskning för många. Se de första bilderna från bröllopshelgen här.
14 april, 2019

Det stod redan sedan tidigare klart att Margaux och Jacobs bröllop inte skulle bli något ”vanligt” bröllop. Och med facit i hand var det precis så det blev. Bröllopet hade djungeltema, gästerna välkomnades av en dansande dinosaurie på slottsgården när de kom. Och förutom den djungelinspirerade inredningen så fanns det ett helt gäng stora djurhuvuden som användes flitigt av gästerna framåt småtimmarna.

Härligast av allt var kanske att alla gästerna bar pyjamas (de kvinnliga en champagnefärgad från märket Anyhere) och under vigseln satt alla gäster på stora kuddar på golvet. De enda som hade andra kläder var bröllopsparet, tärnorna och vigselförättaren som hade vit kostym och inte var någon mindre än Ebba Busch Thor.

Margaux själv hade en bröllopsklänning från Ida Lanto Couture och fick sin makeup lagd av Nathalie Berzelius. Vid vigseln hade hon en tillhörande tyllkjol på sig, som sedan togs av och blottade en mer dansvänlig byxdress.

Se de första bilderna från bröllopshelgen här, och Margaux egen video om bröllopet längst ner.

På fredagen var det kompisuppvärmning för den stora dagen.

Bröllopshelgens första klänning kom från från Ida Lanto couture.

På lördagen vaknade Margaux upp på Hesselby slott, och liksom alla gäster hade Margaux på sig en pyjamas från Anyhere – All Day Sleepwear (vilket också de kvinnliga gästerna hade på sig under vigseln).

Och så över till själva bröllopskläderna – som var en specialuppsydd byxdress från Ida Lanto Couture. Till en början hade den en ”kjoldel” i tyll, som när den togs av blev en dansvänlig byxdress. Så fin! Se klänningen med tillhörande kjol längre ner.

 

Mr och Mrs Lieberman Dietz!

Mer om bröllopet får du på elle.se imorgon!

Så länge kan du följa Margaux på instagram och se alla hennes uppdateringar där: instagram.com/margauxdietz. Och så klart hennes egen youtubefilm som laddades upp i samband med bröllopet.

Grattis Margaux och Jacob! <3

Läs också:

Ebba Busch Thor var Margaux Dietz vigselförrättare

Margaux Dietz todo-lista inför bröllopet