Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Madonna senaste gästen i Carpool Karaoke

06 dec, 2016 
AvJoel Linde
Twerkar och pratar om sin påstådda romans med Michael Jackson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Madonna slog igenom stort i mitten av 80-talet och är fortfarande en av världens största artister. Nu är hon gäst i Carpool Karaoke och frågan är om James Corden någonsin haft en större artist vid sin sida.

Det var länge sedan nu – alltså alldeles för länge sedan – vi fick se James Corden ta hjälp av en världsartist för att hitta till jobbet. Nu är han dock äntligen tillbaka och det med besked. Den här gången plockar han nämligen upp Madonna, världens bäst säljande kvinnliga artist genom tiderna.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hon pratar om sin (eventuella?) romans med Michael Jackson och twerkar i bilen. Vi kommer hänga på låset för att ge er den fulla karaoken när den släpps.

Madonna, född Madonna Louise Ciccone, turnerade så sent som i år med sin Rebel Heart Tour, som drog in totalt drygt 1,5 miljarder kronor. Det bidrog starkt till att göra henne den femte bäst betalda artisten i världen under 2016. Inte illa för en 58-årig artist som varit i världseliten sedan 80-talet.

Här kan du se trailern till avsnittet som sänds i sin helhet på onsdagen.

Under tiden ger vi dig några favoriter:

Justin Bieber fick skjuts av James Corden och Carpool Karaoke till Grammys

Lady Gaga sjunger som en gudinna i Carpool Karaoke

Michelle Obama tar Carpool Karaoke till nästa nivå med Missy Elliott

Annons