Madonna senaste gästen i Carpool Karaoke

06 dec, 2016 
AvJoel Linde
Twerkar och pratar om sin påstådda romans med Michael Jackson.
Annons

Madonna slog igenom stort i mitten av 80-talet och är fortfarande en av världens största artister. Nu är hon gäst i Carpool Karaoke och frågan är om James Corden någonsin haft en större artist vid sin sida.

Det var länge sedan nu – alltså alldeles för länge sedan – vi fick se James Corden ta hjälp av en världsartist för att hitta till jobbet. Nu är han dock äntligen tillbaka och det med besked. Den här gången plockar han nämligen upp Madonna, världens bäst säljande kvinnliga artist genom tiderna.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hon pratar om sin (eventuella?) romans med Michael Jackson och twerkar i bilen. Vi kommer hänga på låset för att ge er den fulla karaoken när den släpps.

Madonna, född Madonna Louise Ciccone, turnerade så sent som i år med sin Rebel Heart Tour, som drog in totalt drygt 1,5 miljarder kronor. Det bidrog starkt till att göra henne den femte bäst betalda artisten i världen under 2016. Inte illa för en 58-årig artist som varit i världseliten sedan 80-talet.

Annons

Här kan du se trailern till avsnittet som sänds i sin helhet på onsdagen.

Under tiden ger vi dig några favoriter:

Annons