Madeleine gick på Gröna Lund i blå kostym från Massimo Dutti

Hon må vara prinsessa – men i helgen visade prinsessan Madeleine prov på att hon är en sann queen. Hur? Genom att ta en tur i flygande elefanten på Gröna Lund – och samtidigt se helt flawless ut.
29 maj, 2018

Alla föräldrar vet hur det är. Man åker en karusell med sitt barn, det tas en bild i karusellen och när den framkallas ser man ut som (och detta är en underdrift): hej kom och hjälp mig. Håret står åt alla håll, minspelet är som hämtat ur Exorcisten och säkerligen har man en illasittande t-shirt och någon typ av påsiga byxor/shorts i en brokig kulör på sig. Kort sagt: en underdel som är tänkt att klara en dag på Gröna Lund med allt vad det kan innebära (spya, spill… ja, bara fantasin sätter gränser).

Prinsessan Madeleine höll tal

Just därför var det minst sagt imponerande att se prinsessan Madeleine ta sig an flygande elefanten som en sann queen (inget flygande hår, inget märkligt minspel… hon såg bara helt flawless ut, och samtidigt stilfull i ny blå outfit).

Madeleine var på Gröna Lund i helgen tillsammans med sin äldsta dotter Leonore, 4 år. Childhood-dagen gick av stapeln och förutom att hålla tal på scenen fick prinsessan Madeleine även smaka på lite tivoli-liv.

Madeleine var klädd i en fantastisk ljusblå dubbelknäppt linnekostym från Massimo Dutti, ljusa pumps, väska från Valentino och örhängen från Asha by ADM.

Sugen på att klicka hem Madeleines kostym? Här hittar du ditt ex.

Läs mer:

Prinsessan Madeleine om okända klänningspaniken på bröllopet

Prinsessan Madeleine har startat ett Instagramkonto – se hennes första bild

Foto IBL, Stella Pictures