Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Lollapalooza kommer tillbaka till Sverige 2020

01 jul, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Lollapalooza kommer tillbaka 2020
Lollapalooza gjorde minst sagt succé i helgen med ett fåtal besökare från svenskt festivalrekord. Oavsett om du var på plats eller ej så kommer det en till chans, nu berättar arrangörerna till Lollapalooza att de återvänder till Stockholm nästa sommar igen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det var i helgen som den världskända festivalen Lollapalooza landade i Sverige för första gången. Under tre dagar tog musikfesten över ett soligt Gärdet i Stockholm och det var minst sagt en hel del besökare på plats för att se världsartister som Foo Fighters, Lana Del Rey, Billie Eilish och många fler.

Så många besökte Lollapalooza i Stockholm

Lollapalooza har sedan tidigare berättat att de satsar på att vara en festival för alla – vilket blev tydligt under helgen. Festivalen var nämligen nära att slå rekord med sina 56 000 besökare – en siffra som inte är långt ifrån ett toppresultat bland svenska festivaler. År 2014 hade Bråvallafestivalen 56 071 besökare och är därmed fortfarande den festival i Sverige som haft flest besökare.

Kommer Lollapalooza tillbaka till Stockholm 2020?

Igår, söndag, stängde festivalen ner och och tackade för sig. I samband med avslutningen passade arrangören även på att ge ett glädjebesked: Lollapalooza kommer tillbaka till Sverige och Stockholm nästa sommar. Vilka datum eller vilka artister som gästar nästa år är ännu inte officiellt. Så missade du festivalen i år? Var bara lugn, nästa sommar får du en ny chans!

Läs mer:

Boosta huden med C-vitamin i sommar – 8 serum som ger lyster

Så släpper du jobbet på semestern – 8 tips för att varva ner

Festivalerna i Sverige 2019 som passar dig

Foto: TT

Annons