Little Jinder lämnar Twitter efter hat: "Jag blir så ledsen"

Little Jinder säger att hon nu loggar ut från sitt privata Twitterkonto eftersom hon inte orkar med allt hat som folk skickar till henne.
14 december, 2016

Little Jinder har hyllats av kritikerna för sin insats i årets Så mycket bättre och nu är hon även med och leder Musikhjälpen tillsammans med Kodjo Akolor och ”Howlin” Pelle Almqvist från The Hives.

Men hon får också ta emot många hatiska kommentarer, vilket gjorde att Little Jinder nu väljer att logga ut från sitt privata Twitterkonto för ett tag, för att inte låta sig påverkas av de som ägnar sin tid åt att försöka få andra människor att må dåligt.

”Jag gör mitt absolut bästa och älskar #mh16 men jag orkar inte ta del av alla elaka kommentarer som dräller in på twitter, är hudlös av mat och sömnbrist. Blir så ledsen?,” skriver hon.

Hon uppmanar i stället människor som lägger tid och energi på att skriva elaka saker om henne att göra något vettigt av den energin i stället.

”Starta ett engagemang och gör något för någon annan ist som är lite trevligare än att säga att JAG är ful och negativ och ”bara avbryter”. Vi har producenter som säger åt oss när vi ska avbryta FYI. Ful kan jag inte göra så mkt åt så släpp det, tack. Vi ses i musikhjälpenappen, loggar ut ”privat” tills vi lämnar buren.”

Vi håller tummarna för att Jinder snart är tillbaka – med lite tur kanske hatarna som inte gör något gott för någon kan försvinna i stället!

LÄS OCKSÅ: FOTOGRAFER AUKTIONERAR UT SINA BILDER FÖR MUSIKHJÄLPEN