Little Jinder grät sig igenom hela Lisa Ekdahls tolkning i Så mycket bättre

Little Jinder grät sig igenom hela Lisa Ekdahls tolkning i Så mycket bättre

Bara dagarna innan inspelning gjorde Little Jinder en abort, och när Lisa Ekdahl i lördagens avsnitt framförde en av låtarna ur ett mamma-perspektiv brast det för 28-åringen.
12 november, 2016

När Lisa Ekdahl tog sig an låten Vita Bergets Klockor dröjde det inte länge förrän Josefine Jinder började gråta, och hon grät sig sedan igenom hela låten.

– Jag blir så ledsen, säger hon när musiken tystnar.

Lisa Ekdahl gjorde om låten så att den passade hennes liv bättre, och hon sjunger om hur hon går på Södermalms gator med en barnvagn där hennes son sover tryggt. I en artikel i Elle inför Så mycket bättre berättade Little Jinder om hur hon hade gjort en abort – bara dagarna innan inspelning.

– Jag var ett hormonellt vrak. De tre första dagarna ville jag bara åka hem. När jag höll på att få panikångest under en gemensam aktivitet bestämde jag mig för att berätta för producenten. Jag fick ett bra stöd från henne och då kändes det bättre. Även om de andra artisterna inte visste om något kunde jag slappna av också med dem eftersom jag visste att det fanns någon där som såg och som förstod, berättade hon då.

Läs mer: Little Jinder: ”Så mycket bättre var kanske den värsta veckan i mitt liv”

Se klippet här: