Linnéa Claeson stänger ner den här sexisten på ett helt otroligt sätt

Det är så fruktansvärt att hon och andra kvinnor blir utsatta för detta, men samtidigt så fantastiskt att hon sätter sexisterna på plats.
09 maj, 2017

Linnéa Claeson startade Instagramkontot Assholes online för att visa vilken typ av meddelanden hon får från män i sociala medier. Efter att hon spelat en tv-sänd handbollsmatch med sitt lag Skuru IK brukar de sexistiska meddelandena hagla in och för ett tag sedan fick hon nog – och bestämde sig för att göra något åt saken.

LÄS OCKSÅ: HÄR SLÅR KÄNDISKVINNORNA TILLBAKA MOT SEXISTISKA FRÅGOR

ELLE har tidigare skrivit om Linnéa, som hänger ut sexistiska män på sitt konto, men vi slutar ändå aldrig att förvånas över hur sjuka vissa människor faktiskt är.

På måndagen lade Linnéa upp ännu ett meddelande som är något av det mest absurda vi sett. Så här skriver mannen (varning för väldigt grafiskt språk):

”Du kan aldrig vinna eftersom du bara är en tjej! Bara tuttar och fitta. Män är smartare än en tjej! Så det här kommer bli en enkel match. Jag är man! Och du är bara en tjej! SÅ jag vinner!!!!! Och du har mer tuttar än ansikte!! Så det här kommer bli en väldigt enkel match! En tjej kan aldrig vara smartare, och särskilt inte en tjej med större tuttar än hjärna /…/ Jag kommer knulla din lilla fitta och du har inget att säga till om, ligg bara där och skrik dumma subba Hahaha.”

LÄS OCKSÅ: HÄR ÄR DEN SEXISTISKA FRÅGAN SOM BLAKE LIVELY VÄGRAR SVARA PÅ

Linnéa Claesons svar fick förhoppningsvis mannen att inse sitt misstag:

”Hej! Ja, du är en väldigt smart man. Hur kunde en stackars liten tjej som jag någonsin vinna över sådan briljans. Wow, det finns verkligen ingenting jag kan göra. Men jag undrade varför du hatar kvinnor så mycket. Så jag tog mig friheten att ställa den frågan till alla dina 741 Facebookvänner med en kopia av ditt meddelande till mig. Men eftersom du är en så smart man antar jag att du inte glömde kalkylera med den risken… Nå väl, det verkar som att bimbon med de stora tuttarna just ödelade dig. Xoxo”

Efter Linnéas replik svarade mannen med rena dödshot vilket kan rubriceras som olaga hot och ge upp till ett års fängelse. Personen kan också ha gjort sig skyldig till förtal genom att kalla Linnéa för ”dumma slyna” och ofredande genom att upprepade gånger skriva hotfulla och kränkande meddelanden till henne.