Levi's storsatsar inför festivalsommaren – ger kunderna chansen att skapa helt unika jeans

Levi's storsatsar inför festivalsommaren – ger kunderna chansen att skapa helt unika jeans

Levi’s Tailor Shop, ett koncept för denimälskare att personifiera sina Levi’s-plagg, fortsätter också denna säsong att förbereda kunderna inför sommarens festivaler. Fräscha till dina gamla Levi’s-favoriter eller köp nya och personifiera dem på plats med en mängd olika tjänster utförda av Levi’s specialutbildade skräddare.
26 juni, 2017

Att ha ett eget uttryck är något som varit viktigt inom musikscenen i årtionden och som också blivit allt mer återkommande i den allmänna modebilden de senaste åren. Främst under musikfestivaler syns ofta både artister och fans uttrycka sig och sin personliga stil genom personifierade plagg.

Med detta som bakgrund och inspiration erbjuder nu Levi’s en särskild Tailor Shop – en ny linje av patches och pins som speglar märkets långa musikarv genom retroinsperad musik- och färgglad popart-design.

Utöver dess patches och pins erbjuder dessutom Levi’s Tailor Shop skräddartjänster som slitningar och reparationer, lappverk, nitarbete, längdjusteringar, avklippning av byxor till shorts och anpassning av passform.

I Levi’s Studio, vid Hötorget Stockholm, utökas även Levi’s Tailor Shop under juni och juli månad. Vid sidan av standardtjänsterna erbjuds besökare dessutom möjlighet att få Levi’s plagg broderade med namn, monogram, symbol eller någon personlig text för att skapa en unik och personlig look.

Foto Pinterest