Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Leo di Caprio och kvinnorna som sabbat hans Oscars-chanser...

14 nov, 2014 
AvLisa Arnell
Annons
leos-kvinnor

Leonardo di Caprio passerade 40-strecket i veckan och är fortfarande vår älsklings-manboy! Förutom att vara en av Hollywoods hetaste skådisar brukar han beskrivas som en världens mest eftertraktade ungkarlar. Men kan det vara så att denna kombo kostat Leo hans chanser att få en Oscar (trots ungefär en miljon nomineringar genom åren)?

Vanity Fair skrev tidigare i år om omöjligheten för en skådis som Leo att få en Oscar – helt enkelt för att han är för cool. För att ha chans på en Oscar ska du helst utstråla 70% trasig sårbarhet – Leo och alla hans kvinnor är alldeles för många procent coolness och glamour. Här är kvinnorna som Leo (uppenbarligen) gärna dumpat en Oscar för…

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Bar Rafaeli In Poland

Bar Rafaeli 

Bar_rafaeli

Bar och Leo 

67th Cannes International Film Festival

Blake Lively

Annons
blake_lively

 

Blake och Leo

2014 CFDA Fashion Awards

Bridget Hall

Bridget_hall

 

Annons

Bridget på den tiden då hon var tillsammans med Leo.

Erin-Heatherton

 

Erin Hetherton

Gisele_bundchen

Gisele Bündchen och Leo 

Annons
toni_garrn

Toni Garrn

av MAGDA LIPKA-FALCK foto ALL OVER PRESS, STELLA PICTURES

Annons