Här är 6 frisyrer att testa i sommar

Här är de nya hårtrenderna.

Vilka frisyrer är trendiga i vår och sommar för kort, mellanlångt och långt hår? Låt kändisarna visa vägen – här är sex trendiga frisyrer att satsa på i vår och sommar.
06 april, 2018

Sugen på att förnya din frisyr nu när våren och sommaren är på ingång? Då har du många trender att välja mellan – oavsett om du har kort, mellanlångt eller långt hår. En smickrande pixie, fluffig volym eller mikrolugg – inspireras av kändisar som Emma Watson och Margot Robbie när du sätter dig i frisörstolen i vår och sommar!

Kort hår

Pixien

Den korta frisyren har varit populär i ett par år och är här för att stanna enligt skönhetstidningen Allure. En klassisk frisyr som kan varieras i oändlighet och som ramar in ansiktet fint, här på Big Little Lies-stjärnan Zoe Kravitz.

På utväxt

En av förra årets trendfrisyrer – rakat och blekt hår – kunde ses på bland andra Kristen Stewart, Zoe Kravitz och Katy Perry. Inspireras av Kristen Stewart som har sitt hår på utväxt just nu och satsar på en längre variant av den populära pixien.

Mellanlångt hår

Mjuk page

Förra året skulle pagen vara kantig med attityd – i år får den gärna vara mjukare och med rundade toppar i stil med Margot Robbies variant.

Bob

Den klassiska boben fortsätter att vara en trend i vår och sommar. Den kan varieras på många olika sätt – som Margot Robbie ovan eller med lugg som Sofia Boutella här.

Långt hår 

Mikrolugg

Att klippa mikrolugg, det vill säga en lugg som är klippt en bit ovanför ögonbrynen i stil med Emma Watsons hyllade frisyr, passar perfekt för dig som vill behålla längden på ditt hår men ändå få en mer futuristisk och modern vårlook.

Fluff

I vår och sommar är volym ledordet för dig som har långt hår. Håret ska se hälsosamt, naturligt och fluffigt ut och gärna andas 70- och 80-tal likt sångerskan och skådespelerskan Zendaya Colemans vackra svall.

Foto: IBL

Källor: Allure, Vogue

Läs mer:

Den kortkorta luggen är tillbaka! Här är stjärnorna som klippt 2018 års hetaste frisyr

Vårhår! Här frisyrerna du ska satsa på 2018

Frisyrer våren 2018 – ELLE listar den senaste trenderna