Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

8 gånger Lady Gagas smycken fått världen att häpna

29 nov, 2021 
AvNina Nyström
Lady Gaga på Premiären av House of Gucci
Lady Gagas olika outfits och upptåg på röda mattan är snudd på en lika stor snackis som hennes magnifika musik- och nu skådespelarkarriär. Här är några gånger smyckena (nästan) stal showen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattanBrand logo
Lady Gagas mest minnesvärda looks på röda mattan

Även om det är hennes outfits som genererat de flesta rubrikerna, så har hennes accessoarer varit en bidragande orsak till varför helheten blivit så lyckad. Och eftersom det är Lady Gaga vi snackar om, så är de allt annat än diskreta. Kolla bara här!

Lady Gaga i köttklänning och glitter 2010

Lady Gaga i köttklänning

Lady Gagas köttklänning från MTV VMA 2019 är ikonisk. Men vilka accessoarer bär man till en klänning gjord av kött? Ett maffigt, gnistrande halsband med matchande armband och ring – vad annars?

Annons

Lady Gagas outfit vid parfymlanseringen 2012

LADY GAGA VID PARFYMLANSERINGEN 2012

2012 släppte Gaga sin första parfym. Och som alltid gick hon all in med ett maffigt handsmycke och matchande armband inspirerat av flaskan.

Lady Gagas hjärtformade förlovningsring 2015

LADY GAGAS HJÄRTFORMADE FÖRLOVNINGSRING 2015

På Alla hjärtans dag 2015 friade Taylor Kinney till Lady Gaga. Även om kärleken tyvärr tog slut året efter var den hjärtformade, enorma förlovningsringen verkligen något alldeles extra. Bakom ringen med en åtta karats diamant stod Lorraine Schwartz.

Annons

Lady Gaga i svarta diamanter 2018

LADY GAGA I SVARTA DIAMANTER 2018

På Grammys 2018 körde Gaga en outfit á la Draculas brud. allt var helsvart utom det platinablonda håret – till och med de dramatiska örhängena av 200 karat svart diamant och svart guld av Lorraine Schwartz.

Lady Gagas rosa förlovningsring 2018

LADY GAGAS ROSA FÖRLOVNINGSRING 2018

Förlovningsringen från Christian Carino var i samma klassiska stil som exempelvis prinsessan Dianas ring, men i sann Lady Gaga-anda var den oversizad och ljusrosa.

Annons

Lady Gaga i ikonisk gul Tiffanysdiamant på Oscarsgalan 2019

LADY GAGA I IKONISK GUL TIFFANYSDIAMANY PÅ OSCARSGALAN 2019

På Oscarsgalan 2019 bar Lady Gaga en 128 karats Tiffany-diamant, en av de största gula diamanterna i världen. Efter att den köptes in av Tiffanys 1878 har den endast skådats offentligt ett fåtal gånger. En av dem var när Audrey Hepburn bar den vid fotograferingen inför Breakfast at Tiffanys. Den bars dessutom av Beyoncé i en reklamkampanj för Tiffanys i år.

Lady Gagas fredsduva när Joe Biden svär presidenteden 2021

Lady Gaga när Joe Biden svär presidenteden 2021

När Joe Biden svor presidenteden sjöng Gaga USA:s nationalsång. Vid uppträdandet bar hon en specialdesignad brosch från Schiaparellis Daniel Roseberry. Den stora förgyllda fredsduvan var en tydlig symbol för sångerskans egna känslor inför eventet och ett utmärkt exempel på hur mycket budskap ett smycke kan förmedla.

Annons

Lady Gaga glittrar på premiären för House of Gucci 2021

LADY GAGA GLITTRAR PÅ PREMIÄREN FÖR HOUSE OF GUCCI 2021

Vid premiären av House of Gucci, som ju inte var EN premiär, utan en hel turné, bar Lady Gaga en hel rad av otroliga, glamourösa outfits. En av dem var denna lila dröm, snyggt matchad med lika glittrande ögonskugga och blingiga smycken från Tiffanys.

Foto: TT

Inspirerat av: Vogue

Annons