Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Emma Stone och Ryan Gosling blir kära i vinterns finaste film

04 nov, 2016 
AvLisa Arnell
Emma Stone och Ryan Gosling spelar huvudrollerna i vinterns stora musikalfilm La La Land. Se trailern här.
Annons

Om du missat den trailern som släppts till nya La La Land så kolla här. I dagarna kom en ny, den här gången med mer dialog och handling – och vi älskar allt.

Vi ser Emma Stone och Ryan Gosling i rollerna till den här musikalfilmen som handlar om två personer som försöker slå igenom i LA – och mitt i det träffar de varandra.

”They don´t make movies like this anymore” recenserade David Sexton på Evening Standard och det säger ju en del.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det är en perfekt uppladdning inför julen. Det är kärlek, fantastiska scener och julstämning. De går på drömska promenader, dansar synkroniserat, sjunger (fantastiskt), spelar jazzpiano, kysser varandra i månens sken – ja, ni hör ju, vem vill inte se den här?

Att Emma Stone kommer att belönas med en Oscar för sin roll är redan en lågoddsare. Filmen har svensk premiär den 2 december.

Se fina trailern här.

Annons