Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Kungligheter som (oväntat nog) har tatueringar

22 dec, 2021 
AvMalin Ny
prinsessan sofia
Prinsessan Sofia och prins Fredrik av Danmark är två kungligheter som har tatueringar och gärna visar upp dem. Men det finns fler – här är listan!
Annons
TV: Här är kungligheterna som har tatueringarBrand logo
TV: Här är kungligheterna som har tatueringar

I dag är tatueringar så pass vanligt att vi inte ens reflekterar över det, men trots det är det sällan vi ser en kunglig person blotta en tatuerad överarm. Att tatuera sig ses helt enkelt fortfarande som tabu, men det finns förstås undantag. Prinsessan Sofia och prins Frederik av Danmark har till exempel tatueringar båda två.

Här är kungligheterna som har tatuerat sig!

Lady Amelia Windsor

lady amelia windsor

Prins William och Harrys kusin, Lady Amelia Windsor, är 22 år gammal och har ett gäng tatueringar på kroppen. Bland annat har hon ett lejon vid skulderbladet, djurtatueringar på armen och en annan större symbol precis bredvid armen.

Annons

Prinsessan Sofia

prinsessan sofia

Sveriges prinsessan Sofia har också tatueringar. Bland annat har hon en soltatuering på övre delen av ryggen, som bland annat syntes när hon gifte sig med Carl Philip och även en gång under Nobelbanketten. Hon har även en fjäril vid revbenen och en mindre tatuering vid ankeln.

Prinsessan Stéphanie av Monaco

prinsessan stephanie

Prinsessan Stephanie av Monaco är Grace Kelly och Rainier IIIs yngsta dotter och har bland annat en blomkrans runt hennes handled, en drake på ryggen och två delfiner vid sina fötter.

Annons

KronPrins Frederik av Danmark

prins frederik

Kronprins Frederiks morfar Fredrik IX hade flera tatueringar, bland annat på bröstet och armen. Frederik har även valt att tatuera sig och har bland annat en haj på benet.

Foto: TT

Källa: Bustle

Se också: Inspireras av kungligheterna i skidbackenBrand logo
Se också: Inspireras av kungligheterna i skidbacken

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons