Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Kungliga stilikonen till Sverige – då kommer Kate på besök

17 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Snart kommer en kunglig stilikon till Sverige. I början av 2018 reser brittiska prins William och hertiginnan Catherine till Sverige.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var Svensk Damtidning som var först med att rapportera att Sverige får kungligt besök från Storbritannien i början av nästa år. Vilka som kommer? Prins William och hertiginnan Catherine.

Läs också: Prins William och Kate väntar sitt tredje barn

”Det blir ett besök i Sverige, Norge och även Finland för prins William och Kate! Det bekräftar nu det brittiska hovet via twitter. Resan till Finland kommer först, William reser över till Helsingfors den 29-30 november. Sedan blir det en resa igen upp till oss i Skandinavien, närmare bestämt nästa år”, skriver Svensk Damtidning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Läs också: Kate Middletons snygga hårförändring

– Hertigparet ska på ett officiellt besök till Norge och Sverige i början på 2018, skriver Kensington Palace på sin Twitter.

Foto IBL

Annons