Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Kungliga stilikonen till Sverige – då kommer Kate på besök

17 okt, 2017 
AvJohanna Lejon
Snart kommer en kunglig stilikon till Sverige. I början av 2018 reser brittiska prins William och hertiginnan Catherine till Sverige.
Annons

Det var Svensk Damtidning som var först med att rapportera att Sverige får kungligt besök från Storbritannien i början av nästa år. Vilka som kommer? Prins William och hertiginnan Catherine.

”Det blir ett besök i Sverige, Norge och även Finland för prins William och Kate! Det bekräftar nu det brittiska hovet via twitter. Resan till Finland kommer först, William reser över till Helsingfors den 29-30 november. Sedan blir det en resa igen upp till oss i Skandinavien, närmare bestämt nästa år”, skriver Svensk Damtidning.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Hertigparet ska på ett officiellt besök till Norge och Sverige i början på 2018, skriver Kensington Palace på sin Twitter.

Foto IBL

Annons