Kronprinsessans ovanliga val under Polarprisutdelningen

Kronprinsessan gjorde något ovanligt under gårdagens Polarpris i Stockholm. För första gången på länge valde hon att bära håret utsläppt.
16 juni, 2017

Under gårdagens Polarpris var förstås allt ljus riktat mot vinnarna. Men på andra plats kom onekligen kronprinsessan Victoria. Kamerablixtrarna smattrade då hon gick förbi på den röda, eller blå, som den ju var, mattan.

Victoria var, som bekant, klädd i Diana Orving. Till den dramatiska klänningen valde hon dessutom att göra något ovanligt. Vad? Hon valde att bära håret utslaget.

LÄS OCKSÅ: ALLT OM MADELEINES OCH VICTORIAS POLARPRIS-OUTFITS

En petitess kan tyckas, men för de fans som följer Victoria dagligen, i hennes arbete, är det något speciellt. Det är nämligen vida känt att kronprinsessan inte trivs så bra i utslaget hår. Hon bär helst knut, gärna en bakåtslickad sådan, med allt hår samlat på ett ställe. De få gånger hon i jobbsammanhang haft håret utslaget på senare tid har hon snabbt satt upp det. Victoria gillar att ha kontroll, hon vill inte att håret ska flyga och fara åt alla möjliga håll och dra blickarna till sig. Kronprinsessan vill ha koll på läget, koll på håret.

LÄS OCKSÅ: POLARPRISET 2017 – SE GÄSTERNA PÅ RÖDA MATTAN

Just därför är det så roligt att se hennes mörkbruna utslagna hår. Senast Victoria hade håret utsläppt offentligt i ett sådant här galasammanshang var 2012 – också det under utdelningen av Polar Music Prize.

Foto Stella Pictures