Kolla in ELLEs Cia Jansson under Nobelfesten ikväll

Cia Jansson

I kväll är det, återigen, dags för festernas fest – Nobel. Och precis som tidigare år gästar ELLEs Cia Jansson Stadshuset för att prata kläder – och mode.
10 december, 2018

Nu räknar vi ner! Om en timme drar SVT igång sin Nobelsändning från Nobelfesten 2018. 16:30 anländer kungligheterna till Nobelprisutdelningen i Konserthuset i Stockholm. Därefter delas Nobelpriserna ut, ett efter ett. Först fysikpriset, därefter kemipriset, följt av fysiologi eller medicinpriset. Sist ut är ekonomipriset.

Därefter bär det av till Stadshuset för middag – och fest. 18:30 börjar alla att inta sina platser och 19:03 tågar kungligheterna, och resten av huvudbordets gäster, in.

SVT sänder, i vanlig ordning, löpande under kvällen och går igenom priserna, maten, blommorna och musiken. Är du lite extra nyfiken på vad alla gäster har på sig rekommenderar vi att du bänkar dig framför tv:n eller datorn (eller mobilen!) vid 19:30. Strax därefter, vid 19:45, är det nämligen dags för ELLEs chefredaktör att inta Stadshuset och tala om såväl kungligheternas som de andra gästernas kläd- och modeval.

Läs mer:

Se Cia Janssons magiska Nobelklänning i sin helhet

Cia Jansson om Nobelklänningarna: ”Ett vågat val”

Foto Eric Josjö