Kim Kardashian, Chris Brown, Taylor Swift nakna i Kanye Wests nya (bisarra) video

När svenskarna var upptagna med att fira midsommar passade Kanye West på att publicera en ny musikvideo till låten "Famous". Och den har väckt starka reaktioner, för i videon ligger 12 superkändisar, nakna tillsammans i en säng.
27 juni, 2016

Kanyes låt Famous släpptes i april, men det är först nu vi får se videon. Och den är allt och lite till. I en enorm säng ligger tolv personer och sover, nakna (åtminstone som extremt verklighetstrogna vaxdockor).

Men det är inte vilka som helst. Vi ser bland annat Kanye West själv, tillsammans med Kim Kardashian. Men där ligger också hennes ex Ray J, Kanyes ex Amber Rose och även Taylor Swift. Den sistnämnda omnämns även i låten, men inte på ett allt för smickrande sätt.

”I feel like me and Taylor might still have sex, why? I made that bitch famous…”

Och speciellt med tanke på Taylors och Kanyes historia känns textraden inte helt okontroversiell. För ni minns väl Kanyes oförskämda våldgästande under MTV-galan 2009 när Taylor tog emot pris för bästa musikvideo?

Kanyes nya video premiärvisades inför 8 000 människor i Los Angeles, och på DJ-platån stod Kim Kardashian och Kylie Jenner och filmade. I videon nedan slängs pengar ner till publiken på golvet.

https://www.instagram.com/p/BHD_NbmgFWy/

Musikvideon släpptes på Kanyes musiktjänst Tidal, och du kan se den här nedan. Kan du se vilka de andra kändisarna är?

LÄS ÄVEN: VEM ÄR VEM? HÄR ÄR DE NAKNA KÄNDISARNA I KANYE WESTS NYA VIDEO