Kenzas Ivyrevel gör väskor med Accent

Kenza Zouiten

Ivyrevel, modevarumärket som startades av bloggaren och entreprenören Kenza Zouiten, har i samarbete med Accent tagit fram en exklusiv väskkollektion som ett komplement till höstens look. En trendig kollektion bestående av allt ifrån mindre partyväskor till axelremsväskor och större shoppers.
20 september, 2018

Kollektionen som Ivyrevel gör med Accent består av åtta olika modeller i läder- och pälsimitation samt sammet. Färgskalan sträcker sig från svart och taupe till rött och ljusrosa och har detaljer som strass och kedjor.

– Vi har tidigare gjort designsamarbeten med bland annat Whyred och ser samarbetet med Ivyrevel som en möjlighet att kunna erbjuda våra kunder en unik, limiterad kollektion med hög modegrad. Accent blir därmed den första butikskedjan som får möjlighet att erbjuda Ivyrevels varumärke till kunderna, säger Kicki Olivensjö, Inköpschef på Venue Retail Group.

– Vi hade en idé om att designa väskor för att komplettera vår look för höst- och vinterkollektionen. För oss var det viktigt att hitta en samarbetspartner med stark förankring i det fysiska och med erfarenhet av att designa och sälja väskor i fysisk butik. Accent med sin expertis och långa erfarenhet kändes därför som en perfekt partner, säger Ivyrevels styrelseordförande, Dejan Subosic.

Se kollektionen Ivyrevel x Accent, som givetvis frontas av Kenza, nedan.

Väskorna kommer att finnas exklusivt på Accent, samt online på accent.se och ivyrevel.com från och med den 27:e september. Priserna sträcker sig från 499 kr till 999 kr.

Läs också:

Ivyrevels nya projekt – dataklänningen baserad på ditt liv

Alla looks från Ivyrevels första visning i Berlin

Efter kritiken i kommentarsfältet – nu ryter Kenza ifrån