Katy Perrys Instagrambilder säger viktiga saker om självkänsla

Katy Perrys Instagrambilder säger viktiga saker om självkänsla

Katy Perry visar upp alla möjliga sidor av sig själv på sitt Instagramkonto och det är vi väldigt tacksamma för.
07 april, 2017

Katy Perry är en av världens största artister och som sådan har hon naturligtvis alla möjligheter till professionell produktion i allt hon gör. Därför känns det uppfriskande att hon även visar upp sidor av sig själv som inte alls ser särskilt tillrättalagda ut.

LÄS OCKSÅ: KATY PERRYS KRYPTISKA MEDDELANDE

Som till exempel när hon la upp en bild på sig själv från sent 90-tal, när hon sitter uppkrupen i en datorstor iklädd sport-bh och shorts.

Till bilden skrev hon ”Jag är stolt att tillkännage omslaget till mitt nya album!” vilket hon senare i samma post förklarade var ett aprilskämt.

Ett par dagar senare delade hon en bildserie på sig själv när hon fick ansiktsmassage och samtidigt hade ett videosamtal med en kollega.

LÄS OCKSÅ: KATY PERRY H&M:S NYA JULKAMPANJ

Kul av Katy, hon verkar som sagt ha både självdistans, humor och en otrolig talang. Men även hon är en vanlig dödlig, precis som oss andra, skulle det visa sig.

Kort efter bildserien med hennes knådade ansikte la hon nämligen upp denna bild.

Det är en skärmdump av en gammal bild som Katy helt enkelt googlade upp med frasen ”katy perry hot” och postade med texten ”Jag kände mig osäker efter mina senaste två foton så”.

Vi är med dig Katy, det är helt okej att känna sig osäker ibland!

LÄS OCKSÅ: KATY PERRY SLÄPPER SKOKOLLEKTION