Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

7 bilder nästan ingen sett på Kate Middleton

29 dec, 2021 
AvMalin Ny
Kate Middleton har varit en del av den brittiska kungafamiljen i ett bra tag nu, och mycket har hunnit hända under årens lopp. Här är sju bilder som nästan ingen sett på hertiginnan!
Annons
Prinsessan Dianas stilresa genom tidernaBrand logo
Prinsessan Dianas stilresa genom tiderna

Om du följer det brittiska kungahuset vet du att Kate Middleton har varit en del av den från mitten av 00-talet. Kate dejtade prins William i sju år innan de gifte sig framför en hel värld och i dag har de tre barn tillsammans. Innan paret gifte sig levde hon dock en hyfsat vanlig tillvaro där hon umgicks med vänner och familj och gick till skolan.

Här är sju bilder på Kate Middleton som nästan ingen har sett förut!

Augusti 2007

Under 2007 tränade Kate med roddlaget Sisterhood Cross Channel, och här syns hon träna med laget på floden River Thames i London.

Annons

Juni 2005

2005 tog Kate examen från St. Andrews i Skottland, där hon tog en kandidatexamen i konsthistoria.

Juni 2005

Samma dag hon tog examen poserade hon med prins Williams vid universitetet.

Annons

mars 2005

Kate älskar att åka skidor och här syns hon tillsammans med en vän på skidsemester i Klosters, Schweiz.

1993

Här syns hon tillsammans med sina lagkompisar i hockey på St. Andrews, där hon gick mellan 1986 till 1995.

Annons

1987

För att fira Kates förlovning med William år 2011 bjöd familjen Middleton på ett gäng bilder, bland annat denna där hon är fem år gammal.

1986

Här syns hon tillsammans med sin pappa Michael och lillasyster Pippa i Jerash, Jordanien, där familjen bodde i två och ett halvt år.

Foto: TT

Källa: ELLE.com

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons