Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Kärlekspar i serier som aldrig borde fått varandra

14 jan, 2021 
AvMalin Ny
Chuck och Blair
Chuck och Blair i Gossip Girl, Ray och Marnie i Girls. Här är kärleksparen i tv-serier som aldrig borde fått varandra.
Annons
7 Saker om Gossip Girl du inte vissteBrand logo
7 Saker om Gossip Girl du inte visste

Om du gillar att titta på tv-serier har du förmodligen hunnit se ett otal kärlekspar och dessutom fått dina favoriter under årens lopp. En del av paren känns helt självklara medan andra bara känns fel.

Här är kärleksparen i tv-serier som aldrig borde fått varandra – enligt oss. Stor varning för spoilers!

Jackie och Fez i That '70s Show

Många av oss gillade att se Jackie och Hyde i That 70s show, och blev därför väldigt förvånade när Jackie blev ihop med Fez i slutet. Vi kanske kunde ha köpt att hon blev ihop med Kelso men att de valde just Fez, som hon inte ens synts särskilt mycket med i serien, var helt enkelt en gåta.

Annons

Ray och Marnie i Girls

Om du har sett Girls vet du att Ray och Marnie börjar dejta i den tredje säsongen och det är svårt att förstå varför eftersom båda verkar totalt ointresserade av varandra och inte har något gemensamt överhuvudtaget. Även om det blev bättre i de kommande säsongerna drog många en lättnadens suck när de inte fick varandra i slutet.

Lucas och Peyton i One Tree Hill

Lucas och Peyton framställdes ofta som själsfränder i One Tree Hill, men att hela deras relation i stort sett bygger på att han "räddar" henne hela tiden känns helt enkelt inte fräscht. När de sedan väl börjar dejta, efter mycket om och men, är han även tillsammans med Brooke, Peytons bästa vän, vilket inte heller är okej...

Annons

Joey och Rachel i Friends

Nog för att Chandler och Monica och Ross och Rachel bildar par under de tio säsongerna av Vänner, men att också Rachel och Joey blir tillsammans – nej, tack! Vännerna hade inte riktigt den där kemin för att det skulle bli annat än cringe att se dem kyssa varandra, och var endast ett sätt för manusförfattarna att få oss att längta ännu mer efter att Ross och Rachel skulle bli ett par igen.

Blair och Chuck i Gossip Girl

Blair och Chuck kämpade genom hela serien för sin kärlek till varandra, och ibland var det inte helt enkelt att förstå varför. Paret gick igenom en berg-och-dalbana av känslor och var absolut inte det mest hälsosamma förhållandet i serien. Trots det höll kärleken och den slutade lyckligt med giftermål och barn, vilket en hel del blev besvikna över.

Annons

Coach och Cece i New Girl

Coach och Cece dejtar varandra ett tag i New Girl men fastnar aldrig för varandra, och det är nästan helt obegripligt varför manusförfattarna ens valde att ta med det eftersom de varken blir kära i varandra eller särskilt bra vänner efteråt.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons