Prins Harry och Meghan Markle har förlovat sig

Skådespelerskan gifter in sig i den brittiska kungafamiljen!
27 november, 2017

Vilken förlovningsyra! Meghan Markle, 36, har tagit ett jättekliv in i den brittiska kungafamiljen – och bröllopet blir redan i vår! En jätteförändring för den amerikanska tv-stjärnan Meghan Markle, som nu har avslutat skådespelarkarriären och har satt punkt för sin roll som Rachel Zane i den populära tv-serien Suits.

Ett stort kliv in i kungahuset

Prins Harry, 33, friade i London tidigare i november, efter att ha fått drottning Elizabeths tillåtelse.

Han berättar att han anhöll om Meghans hand och fick välsignelse av båda hennes föräldrar. Hennes mamma Doria Radlan, 60, arbetar som terapeut och yogainstruktör (och är känd för sina coola dreadlocks). Pappa Thomas, 72, är pensionerad ljussättare med holländska och irländska rötter.

Meghan och Harry träffades sommaren 2016, vid ett party på Somerset House i London, och lyckades bara hålla sitt förhållande hemligt i några månader. Nu strömmar gratulationerna in, drottningen är ”delighted” och prins Charles och Camilla meddelar via Twitter att de inte kunde vara gladare. Men eftersom Meghan är skild kan hon och Harry inte gifta sig i Westminster Abbey.

Meghan har nu lämnat sitt hus i Toronto och hennes hundar sitter i karantän i London. Brittiska hovet meddelar att de kommer att bo i prinsens lilla hus Nottingham Cottage på Kensington Palace

Foto: IBL

Läs mer:

Meghan Markles djärva kärleksgest mot prins Harry

Prinsessan Sofias klänningssuccé – det bar hon

Meghan Markles favoriter i London – 11 platser att besöka