Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

02 dec, 2021 
AvMalin Ny
elon musk och talulah riley
Talulah Riley och Elon Musk, Pamela Anderson och Rick Salomon. Här är kändisparen som skilt sig och sedan gift sig ännu en gång.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igenBrand logo
TV: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

Gammal kärlek rostar aldrig, sägs det, och det stämmer verkligen när det gäller vissa kändispar. En hel del av dem har nämligen blivit tillsammans, gift sig, gjort slut - och sedan gift sig igen.

Här är kändisarna som återförenats med sina ex-makar!

Pamela Anderson och Rick Salomon

rick salomon, pamela anderson

Pamela Anderson gifte sig med Rick Salomon i Las Vegas i oktober 2007. Äktenskapet var Baywatch-stjärnans tredje i ordningen, men höll inte länge då Anderson ansökte om att få det annulerat två månader senare. Det gick igenom 2008 och kort därefter återförenades hon med exet Tommy Lee.

Annons

År 2014 chockade dock Pamela och Rick alla när de meddelade att de hade gift sig för andra gången, men precis som gången innan höll det inte särskilt länge, sex månader.

Melanie Griffith och Don Johnson

melanie griffith, don johnson

Melanie Griffith var bara 14 år när hon träffade Don Johnson, som vid tillfället var 22. De träffades under inspelningarna av The Harrad Experiment, och när Griffith hade fyllt 18 var de förlovade. De gifte sig senare i Las Vegas 1976, men äktenskapet höll bara i sex månader. Efter flera år isär, då de båda hade hunnit gifta om sig och skaffa barn med andra partners, återförenades de 1989 och gifte sig i Aspen, Colorado. Äktenskapet höll dock inte, och sju år senare skilde de sig.

Annons

Elon Musk och Talulah Riley

elon musk talulah riley

Elon Musk och skådespelerskan Talulah Riley gifte sig 2010, men separerade två år senare. Bara ett år senare gifte de om sig, men separerade för gott 2016.

Eminem och Kimberly Scott

eminem kimberly scott

Eminem och barndomskärleken Kimberly Scott blev tillsammans innan Eminem slog igenom, och år 1999 sa de ja till varandra. Dock hade de en kaosartad relation, och skilde sig 2001. De hade delad vårdnad om sin dotter och återförenades ett par år senare, år 2006, men gjorde slut en månad senare.

Annons

Travis Barker och Shanna Moakler

travis barker shanna moakler

Blink 182-bandmedlemmen Travis Barker och skönhetstävlingsdrottningen Shanna Moakler gifte sig år 2004 och medverkade i realityprogrammet Meet the Barkers på MTV. År 2006 skilde de sig, men återförenades två år senare efter att Travis överlevt en dödlig flygkrasch, men separerade kort därefter.

Foto: TT

Artikelinspiraton: Womenshealth

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons